Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

Finala Campionatului de atletism si cros a MAI se desfasoara pe stadionul echipei Gaz Metan Medias

130 de polițiști, jandarmi și pompieri vor lua startul, mâine, la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Administrației și Internelor, organizată pe stadionul echipei Gaz Metan Mediaș.

„Conform prevederilor >, în perioada 12 – 15 iunie 2012, se va desfăşura, în municipiul Mediaş, etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor”, anunță IPJ Sibiu.

Concurenții vor sosi în Mediaş în cursul zilei de mâine. Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc miercuri, 13 iunie, cu începere de la ora nouă. La deschidere va fi prezent şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, comisarul şef de poliţie Tiberiu–Iulian Ivancea, în calitate de preşedinte al Comitetului de organizare a competiţiei sportive, dar și şefii celorlalte structuri ale MAI din judeţul Sibiu şi reprezentaţi ai instituţiilor publice locale.

Probele campionatului pe categorii şi grupe de vârstă (60, 100 m; 800, 1500 m; săritura în lungime, aruncarea greutăţii; 2000, 3000, 4000 şi 6000 m) se vor desfăşura în zilele de 13 şi 14 iunie, iar în ultima zi a competiţiei, cu începere de la ora 14.30, este programată premierea câştigătorilor.

Deviza întrecerii are la bază binecunoscutul slogan „Mens sana in corpore sano”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus