Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
1°C

Politica-n blog. Mic inventar de reactii FDGR, PNL, dupa alegeri

13 Iunie 2012 01:50

Dintre tinerii politicieni care folosesc blogul mai des și știu să îl folosească, plus că mai și dețin/au deținut posturi în forurile legislative locale, se numără Raimar Wagner și Răzvan Pop. Evident, subiectul alegerilor locale nu putea fi ratat de niciunul dintre ei, așa că încă din a doua zi de după scrutin, au coborât din podul virtual cu păreri persoanel.
Raimar Wagner a explicat de ce FDGR a pierdut președinția Consiliului Județean, un ”duș rece” pentru Forum. ”Lipsa unor candidați la Primărie in Mediaș și în Cisnădie și mai multă implicare pe sate și comune. Deci, am cam pierdut pe mâna noastră”, susține Raimar, care, printre celelalte aprecieri, lansează și un îndemn plin de năduf – ” Dar de ce nu, hai să vedem uslașii la lucru”.
Pe blogul său, Răzvan Pop dezbate amplu rezultatele de la nivel național , precum și cele de la nivel local. Mai ales cele de la nivel local. ”Năduf” găsim și  la Răvan. ”Vina eșecului trebuie asumată de toate cele trei partide din municipiul Sibiu, PNL, PSD și PDL. Să faci numai 30% în total este de domeniul penibilului. Dar ce să ceri când pornești în bătălia electorală cu ideea de a pierde, când cauți cel mai prost candidat pentru a fi sigur că nu vei câștiga, când cauți pe stradă, prin piață oameni care sigur nu au cum câștiga. Când nu crești, când nu te interesează numele, pepiniera, calcule etc…”.
Consilier local pentru două luni, Răzvan Pop e dezamăgit, până la urmă, de mersul lucrurilor în Sibiu. Și vrea să lase să se-nțeleagă faptul că poate renunța. ”În aceste zile îmi evaluez serios intențiile politice și am să iau o decizie dacă mai continui sau mă profilez spre alte activități”.

Mai pe larg, citiți pe blogul lui Răzvan și cel al lui Raimar

http://raimar-wagner.blogspot.ro/


Foto


 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Rammsteiner

Acum 8 ani

Romania va experimenta ceea ce face Grecia in zilele astea...Populismul alora rosii gen Cindrea a avut castig de cauza in debusolarea generala datorata saraciei de idei si vlaga in care se scalda marginenii,obositi de tot si toate!
Raspunde

ByPhHFZIAU

Acum 8 ani

may be a good idea to cover as a topic in a later episode, and since we were spdeinng so much time raging against those who ran Cantor into the loony-bin it made since to dismiss the philosophies of those who stood against him. I realize that dismissing entire areas of mathematics for comic effect is not the most effective way of being unbiased, but given my entirely irrational hatred of Newton(which is surprisingly not a put on for the show) it does match with my personal tendencies.Otherwise thanks for listening, and even more importantly paying attention. If we screw up like this again please call me on it. How else will I stay honest?-SH
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus