Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Au inceput schimbarile de directori: concurs pentru conducerea Inspectoratului Scolar

Ministerul Educației a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea celor 42 de posturi de inspectori școlari generali, în toată țara. Cuncursul va avea loc și pentru ocuparea conducerii Inspectoratului Școlar General al județului Sibiu, cu toate că instituția are directori acum. Constantin Gorun a declarat că nu va lua parte la concurs.

Anunțul Ministerului Educației și Cercetării a venit ieri. Vizați sunt toți inspectorii școlari generali din țară. ”În conformitate cu prevederile Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului scoate la concurs cele 42 de funcţii vacante de inspector şcolar general din inspectoratele şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Concursul va avea loc în perioada 20-27 august 2012, la sediul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului”, se arată în comunicatul ministerului.

Înscrierea la concurs va avea loc în perioada 27 iulie - 3 august 2012, la sediul inspectoratelor şcolare judeţene. Perioada de înscriere, metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, fişele de evaluare a CV-ului, respectiv a interviului şi susţinerii ofertei manageriale, fişa de post şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează la sediul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Actualul inspector școlar general al județului Sibiu a declarat pentru Turnul Sfatului că nu va lua parte la concurs. ”Eu sigur nu voi participa la acest concurs”, a spus Gorun, care chiar astăzi a fost la București, la minister. Vizați de acest concurs sunt și inspectorii școlari adjuncți, precum și cei care conduc Casa Corpului Didactic.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Corect

Acum 9 ani

Foarte bine ca-i schimba,dar ce fac cu hotii,hotilor,Bara si Tichindelean,cei care amendau pe micimani,iar cei ca ei(HOTII),treceau cu bagajul pe la domiciliul celor doua javre portocalii.
Raspunde

pcr

Acum 9 ani

le vine randul saptamana viitoare
Raspunde

@pcr

Acum 9 ani

bine ca se face concursul de anvergura de belit ursu la pla
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus