Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Cindrea depune maine juramantul

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a cărui alegere a fost validată de preşedintele Tribunalului Sibiu, va depune jurământul marţi, 19 iunie 2012, de la ora 14:00.

Evenimentul va avea loc în faţa preşedintelui Tribunalului şi a Prefectului judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli.

Conform uzanțelor, ceremonialul se va desfăşura la Tribunalul Sibiu, în şedinţă publică, în conformitate cu art. 89 din Legea 215/2001, a administraţiei publice locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

jurământul lui cindrea

Acum 10 ani

Jur să nu respect legile ţării sau Constituţia, sărăcind judeţul până la ultimul leu şi hrănirea totodată a clientelei de partid, totul spre propăşirea propriei averi!
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Jur sa fur si sa mint mai putin decat catelele turbate si raioase.Jur sa schimb de la deconcentrate toate jigodiile portocalii care ne-au praduit judetul.JUR sa ma gadesc mai mult la toti care m-au votat si au nevoie de drumuri,spitale,scoli si mai putina umilinta din partea guvernantilor.
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

felicitari d-le presedinte al c j s ! Iar juramantul sa fie binevenit locuitorilor acestui judet Nu dorim razbunari contra altor partide conducatoare anterior, doar judecati corecte si demascari reale ale relelor comise in domnia lor Sa aveti sanatate..sa fiti neiertator cu pedelisti sa nu-l bagati in seama pe stirbet
Raspunde

unknown

Acum 10 ani

Jur, sa moara mama lor si toti dusmanii mei sa ajut romii ce m-au sustinut in alegeri, sa ajut pe copilasii lor sa fure in rand cu mine ca sa am pe cine da vina.... Haules Baules . talian bahtali
Raspunde

intelectual

Acum 10 ani

Juramantul este 0 barat pentru astfel de om. Spor la furat d-nule Cindrea
Raspunde

Pt pdlacii jegosi

Acum 10 ani

Cat ar fi de hot,pe voi nu va poate egala,voi sunteti de neegalat in furt,minciuna,circ,aroganta,sfidare.Pa,vremea voastra s-a dus,luati-va parasutele(Udrea,Anastase,Boagiu,Rizti)si pe scandalagiu si circarul de Basescu,si valeaaa...
Raspunde

WKjoPIgHBUGswYDA

Acum 10 ani

Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma inertb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus