Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Taissia Stefana Dinu are nevoie de noi, haideti sa nu fim nepasatori!

Povestea ei începe așa: S-a născut în 4 martie 2005 într-o familie frumoasă, cu doi părinți iubitori și două surioare mai mari, Timeea și Adelina. Fiind un copil sănătos și plin de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, mezina familiei nu dădea semne de îngrijorare, însă anul trecut a suferit ceea ce părea o căzătură banală.

Numai că nu a fost așa. Taissia se plângea continuu că are dureri și când părinții au dus-o la spitalul Luther pentru radiografie, diagnosticul a fost cutremurător: „Fractură col chirurgical humerus drept pe os patologic. Chist osos? Proces osteolitic malign humerus drept?”. Le-a fost recomandată imobilizarea mânuței și să aștepte să se retragă tumoarea: Dar ce părinte ar aştepta? Părinţii au mers mai departe, cu speranța că diagnosticul este greșit, însă nu a fost așa.

Au dus-o la Spitalul de Urgență pentru copii Marie Curie/ Clinica de pediatrie ortopedie București unde a fost internată cu diagnosticul “suspiciune osteosarcom humerus proximal drept” și în urma biopsiei rezultatul a fost “chist osos anevrismal”. Medicii au recomandat teste de imunohistochimie care au avut același rezultat.

Micuța în spitalele noastre ar fi avut două șanse: să i se pună proteză sau să îi amputeze mânuța, dar a ajuns în cele din urmă, la sfârșitul lui octombrie 2011, la Clinica Universitară din Heidelberg, Germania pentru un consult ambulatoriu. Acolo a fost programată în februarie 2012 pentru intervenția chirurgicală.

Operaţia a costat 9.100 euro dar a decurs bine, medicii fiind extrem de încrezători. În aprilie 2012, părinţii au fost cu ea la consult, iar medicii au recomandat îndepărtarea tijei, organismul Taissiei răspunzând surprinzător de bine. A

cum bucuria părinților mai este umbrită doar de neputința financiară de a suporta costul intervenției din 9 iulie 2012 de 8.106 euro.

Haideţi să nu fim nepăsători, să-i păstrăm Taissiei zâmbetul frumos, pe care nu și l-a pierdut în urma atâtor încercări, chiar dacă va avea mânuța dreaptă mai scurtă cu 5 cm, va putea să o folosească, va avea totuși un viitor, iar noi vom avea satisfacția că am contribuit la ceva bun, frumos și pur.

Ajutorul vostru oricât de mic CONTEAZĂ!!!!

Conturile bancare sunt deschise pe numele DINU TAISSIA ȘTEFANA la Banca Carpatica:

-RO79CARP33600790845RO01-în RON

-RO36CARP033600790845EU01- în EURO

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Elena

Acum 11 ani

Doamne ajuta sa se gasesca cat mai mulți donatori, sa salvam fetița!
Raspunde

Sibian

Acum 11 ani

Haideti sa sprijinim aceasta cauza !!!
Raspunde

Ce nume!

Acum 11 ani

Timeea, Taissia! Saracii copii.
Raspunde

fam.SALAJEAN

Acum 11 ani

AJUTAT-O VA ROG FRUMOS SUNT BUNICA EI!
Raspunde

fam.Dinu

Acum 11 ani

va multumesc foarte frumos!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus