Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Mircea Diaconu, incompatibil cu functia de ministru. Ponta cauta altul

 

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a fost declarat definitiv incompatibil, după ce instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia privind hotărârea prin care ANI a constatat că se află în incompatibilitate întrucât a fost senator şi director al Teatrului Nottara. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă, instanţa stabilind că funcţia de senator deţinută de Mircea Diaconu este incompatibilă cu cea de director al Teatrului Nottara, informează Mediafax.
Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, luni, la sediul PNL, că va renunţa la funcţia de ministru dacă va pierde procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. 
Premierul Victor Ponta declara recent că dacă ICCJ va da dreptate Agenţiei Naţionale de Integritate în procesul cu Mircea Diaconu, acesta va ceda funcţia de ministru, în caz contrar Agenţia va trebui să prezinte "nişte mari scuze".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

je

Acum 10 ani

raduleee,ai buletin de mitic,dar nu ai c.i de ministru
Raspunde

YaRwrBfllQZYuMZ

Acum 10 ani

Machiavelli Posted on Eroare!Breaking News ar trebui sa se rerfee la aparitia in media a telegramelor ambasedei americane de la Bucuresti privind tara noastra si dezvaluite de Wikileaks Aflam, printre altele de faptul ca Geoana a fost la Moscova utilizand avionul personal al lui Vantu, ca Dinu Patriciu si Hayssam au facut impreuna afaceri cu iz penal, ca tovarasul Vsoganian era foarte apropiat de Moscova, ca Geoana e un woobly (adica un personaj instabil), ca Bogdan Chireac deontologul era un dezinformator si turnator notoriu la ambasada americana de la Bucuresti, etc.Dezvaluirile sunt de-a dreptul incendiare.
Raspunde

yWoeLegPBT

Acum 10 ani

Rome2nul are o vorbă eenţeleaptă: Mai bine mai te2rziu dece2t niciodată . Aşteptăm de vreo 2 ani ca civena să promoveze şi la noi ce2ntecele celor de la Sunrise Avenue. Au o muzică fantastică şi versuri superbe care spun mereu ceva. Vă mulţumim foarte mult, domnule Zafiu şi, de asemenea, celor de la Universal Music Romania, pentru acest cadou de sărbători. Şi sperăm că nu vă veţi opri aici. Mult succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus