Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
2°C

Duminica se inchide viaductul Gara Mica. Folositi centura!

Constructorul – asocierea Sinecon/Geiger Transilvania/CON-A/Wilhelm Geiger GmbH - face în prezent ultimele pregătiri pentru închiderea viaductului Gara Mică, iar traficul pe viaduct va fi închis de duminică. Constructorul  a instalat 30 de semne de atenţionare şi deviere în mai multe locaţii din oraş, anunţând participanţii la trafic cu privire la închiderea viaductului şi posibilele rute ocolitoare. Au fost instalate astfel de semne la intrarea în Sibiu dinspre Cristian, intersecţia Şoseaua Alba Iulia cu strada E.A. Bielz, intersecţia Şoselei Alba Iulia cu strada Autogării, pe strada Malului. În ceea ce privește disconfortul creat clienților OBI, Johannis a explicat: ”evident că situația îi dezavantajează. Au fost la mine (n.r. reprezentanții OBI) și le-am propus să-și pună panouri de emnalizare pentru a permite clienților să ajungă”, a declarat Johannis.

Ruta ocolitoare propusă de constructori şi aprobată de municipalitate este centura ocolitoare a Sibiului. Astfel, dacă doresc să ajungă din oraş către Piaţa Obor sau magazinele mari din zona dintre viaduct şi Obi, şoferii vor putea folosi centura ocolitoare pentru a intra în această zonă. Şi transportul în comun va circula pe rute deviate: traseele 1 şi 117 care aveau capăt de linie peste viaduct, vor avea ultima staţie în Terezian. Pentru a face legătura cu Viile Sibiului societatea de transport public a înfiinţat un nou traseu cu numărul 19. 
Folosirea străzii Cerbului ca rută ocolitoare nu este permisă dat fiind faptul că aceasta este o stradă îngustă. Un echipaj de Poliţie Locală va fi postat la intrarea pe strada Cerbului dinspre Piaţa Obor şi dinspre strada D. Bagdazar şi va permite doar accesul riveranilor. “Contractul prevede o perioadă de 1 an pentru finalizarea lucrărilor. Sper ca locuitorii din zonă dar şi cei care au afaceri în zonă sau care vin la unul dintre magazine să înţeleagă că aceste lucrări, chiar dacă cauzează un anumit grad de discomfort, vor avea ca rezultat condiţii mult mai bune de trafic pe un viaduct important pentru oraş” a declarat primarul Klaus Johannis. 
Lucrările contractate au o valoare de 1.628.454,80 €, cu TVA inclus. Garanţia pentru lucrări este de 4 ani.
 
TRASEUL AUTOBUZULUI 19
va circula prin zonele Terezian 2  - str. Lungă - str. Rusciorului - str. Tg. Fânului - str. N. Teclu - str. Constituţiei - str. Bâlea - str. Ştefan cel Mare - str. H. Coandă - centura ocolitoare - D.N.14 - Viile Sibiului.
La întoarcere, autobuzul 19 va urma ruta Viile Sibiului - D.N.14 - centura ocolitoare - str. H. Coandă - str. Ştefan cel Mare - str. Bâlea - str. Constituţiei - str. Abatorului - str. Tg. Fânului - str. Râului - str. Gladiolelor - str. Lungă – Terezian 2.
”Autobuzele 1 şi 117 vor circula numai până la staţia «Terezian», cu menţinerea frecvenţei actuale, după un program ce va fi afişat în staţiile respective.
 
Legături cu alte trasee, din staţiile apropiate:
-    cu traseul 1, 16, 18, 115 şi 117 din staţia “Terezian” – vizavi de « Terezian 2 »;
-    cu traseele: 5, 10, 12, 13, 17, 118 din staţia “Parcul Tineretului” poziţionată în apropierea staţiei “Constituţiei” ;
-    cu traseele 2, 112 şi 114 din staţia “Piaţa V. Aaron” aflată în staţia “viaduct V. Aron”
 
Pentru informaţii suplimentare referitoare la noile trasee, orele de plecare, staţiile sau legăturile cu alte trasee puteţi consulta site-ul Tursib www.tursib.ro. De asemenea puteţi apela gratuit linia verde tel. 0800 800 586 pusă la dispoziţia călătorilor de societatea de transport în comun.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

cip

Acum 10 ani

oare iti trebuie rovigneta ?
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Categoric DA. Este drum national.Din ce stiu eu pe bucata asta nu sunt camere fixe pentru rovignete. Sper sa nu fie atat de magari politistii sa stea cu alea mobile cu ocazia asta.
Raspunde

michael ptr nr. 2

Acum 10 ani

chiar asa de naiv poti fi !? cum sa nu stea ciocoflenderii la ciupeala ?
Raspunde

realist

Acum 10 ani

romanu nu poate sa fie cinstit si corect asta e deja genetic la romani. tinetiva de regul oameni bun si cu siguranta nu o sa aveti probleme cu politia. Daca folositi drum national sau autostrada e normal ca va trebuie si rovigneta.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Nu ma surprind comentariile de mai sus, pentru ca voi romanii sunteti o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve! “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

eugen

Acum 10 ani

***www.top1.ro/codreanu/cantec-anti-romania.html
Raspunde

una pt sibian

Acum 10 ani

Nu este sibian cel ce promoveaza o imagine negativa a romanilor (si asta e una extrema)! Mai mult, pt ca faceti asta de ceva timp, v-as ruga sa incetati, dk aveti ceva bun-simt! Nu vd o critica constructiva in ce spuneti, si sa fie adevarat, cu ce suntem mai rau decat alte natii, ca suntem prea toleranti, nu???
Raspunde

unul care stie

Acum 10 ani

d-le Johanis,d-le Popa deja blocarea Viaductului a facut 2 victime,cum comentati?isi asuma Primaria vina?asfaltati str.Bagdasar,ii puneti pe cei de la C.F.R. sa semaforizeze trecerea de sub viaduct sa se circule intr-un sens pe sub pod si celalalt pe str.Bagdasar,fiti intelepti oricum veti fi obligati,este o chestiune de zile, pentru ca este inevitabil ca circulatia autovehiculelor sub 3,5 t sa se faca asa cum s-a putut pe sub podul de la Libertatea in trecut la inchiderea Podului Garii, pe rutele de mai sus macar pentru sibieni,in rest puteti bloca circulatia spre Medias la sensul giratoriu de la Obi
Raspunde

da da nr 8 stie

Acum 10 ani

buna idee sa puna capul la contributie primaria si sa usureze chinurile soferilor in traficul inspre medias sau piata obor dl primar sa mai lase din orgoli si sa nu falimenteze magazinul OBI
Raspunde

ecclMLgcPYIHAvJnfuc

Acum 10 ani

Hallo, PeterI usually use sql stanemett via sql analyzer or query.I think something missing in your sql stanemett, so I'm sure your stanemett won't work.Your stanemett is:SET SUB_DMO = CONCAT(’11′, SUBSTRING(SUM_DMO,3))It should be:SET SUB_DMO = CONCAT(’11′, SUBSTRING(SUM_DMO,3,2))However you are also able to use below stanemett (use plus sign (+)):SET SUB_DMO = ’11′ + SUBSTRING(SUM_DMO,3,2)I try the stanemett, and it works.Printer Info recently posted..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus