Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Inca cinci strazi in lucru

De săptămâna viitoare DPC va începe lucrările pe strada Ion Neculce. Echipele constructorului vor intra pe primul tronson, cel situat între strada Turismului şi strada Lânii, pentru a înlocui bordurile, pentru a reface trotuarele şi carosabilul. Întreaga stradă va fi reparată până în 15 august.

MUnicipalitatea a anunțat că lucrările vor continua pe străzile Faurului, Calea Turnişorului, Teilor, Şt. O. Iosif, Reşiţa, Hochmeister, Privighetorii, Ion Sion, Brazilor, Prejbei, pe o serie de străzi din Cartierul Tineretului, la noul pod, pe străzile Carămidăriei, Timotei Popovici, Lucian Blaga, Ceferiştilor, Oituz şi Constantin Noica.
Pe strada Maşiniştilor (cartierul Lazaret) constructorul a intrat de miercuri, 20 iunie pe primul tronson, dintre strada Dorobanţilor şi Henri Coandă. Prima operaţiune este săpătura pentru introducerea noii reţele de apă. Întreaga lungime a străzii pe care se va interveni este de 758 m, lucrările fiind programate să se încheie în 8 luni. Strada face parte din unul din pachetele finanţate din împrumutul BERD.
Din 2 iulie vor începe lucrările pe străzile Dobrogei, Gh. Şoima şi Gh. Asachi. Şi aceste străzi au fost împărţite pe tronsoane, fiind prevăzute atât lucrări de reabilitare a reţelelor cât şi a carosabilului şi trotuarelor. Constructorul care a adjudecat contractul pentru aceste străzi care fac parte din pachetul Ştrand – Turnişor finanţat din împrumutul BERD este asocierea de firme Terra Building/ Vectra Service. Constructorul estimează că aceste trei străzi vor fi reabilitate şi redate traficului în aproximativ 6 luni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

dany

Acum 10 ani

domnu klausy sau astia de la DPC, str Hipodromului pe care aveti sediul pe cand o reparati sau macar peticiti?!?!
Raspunde

beton

Acum 10 ani

dar cu Zavoi ce aveti de nu il indeptati macar? ca e in prelungirea lu\' Asachi?
Raspunde

@dany

Acum 10 ani

str.Hipodromului e praf dar acolo nu are sediul DPC-ul (societate in subordinea consiliului local) ci Administratia Nationala a Drumurilor (cei cu drumurile din afara municipiului Sibiu-aflati in subordinea CNADNR-apartinand Ministerului Transporturilor)
Raspunde

da

Acum 10 ani

momentan nu se executa lucrari pe alte parti pentru ca muncitorii sunt blocati in paradisul lor :)) in spatele blocurilor de pe vasile aaron unde au in zona 3 baruri si un parc unde se pot racori la umbra...uni fiind deja vedete la televizor de cate ori au fost filmati trandavind la umbra in timpul serviciului :)
Raspunde

twanhZqsUFpIs

Acum 10 ani

Multe din procesele amtiitne mai sus le-am invatat cand studiam Legea Atractiei (Abraham Hicks, Jane Roberts Seth , Napoleon Hill, etc) si pot spune ca mi-au schimbat viata. De asemena rezonez foarte mult cu ceea ce ati spus in leg. cu planul pe care viata il are pentru noi si cred ca din perspectiva pe care o avem nu intotdeauna, dorintele noastre sunt in armonie cu Sursa. Unele dorinte pot veni ca rezultat al ununi conflict de egouri, sau din dorinta de a fii mai superior, sau de a primi aprobarea celor din jur. Toate acestea sunt alimentate de ego si de sentimente negative (care nu sunt in armonie cu Fiinta) si deci puterea lor magnetica este mica in consecinta e foarte putin probabil ca dorinta sa se materializeze, lucru care duce la si mai multa frustrare. E foarte importatn sa fii in armonie cu viata, doar atunci lucrurile pe care le vrei cu adevarat se vor maniferta in experianta ta Q: Cum as putea sa particip la niste cursuri / o tabara de Reiki? Am vazut articolul cu tabara de la Orastioara (aproape de mine) si mi-ar fii placut sa iau parte la o astfel de experienta. Eu sunt din Deva Multumeeeesc !
Raspunde

UhnoeGrUU

Acum 10 ani

Salut tinere,Imi cer scuze ca nu am risuet,pana acum sa iti citesc ultimele scrieri de pe blog,dar daca mi-am permis luxul sa imi iau cateva zile libere in august sa ma intalnesc cu neamurile acum platesc cu stoicism,recuperand prin munca.Sa stii cu mi-au placut in mod deosebit scurtmetrajele si ramane valabila rugamintea sa imi trimiti si celelalte. Daca pleci la bunica sa tai porcul te rog sa fii bland cu el ,sa il omori cu blandete , si sa ai mare grija sa nu uiti sa il asomezi.
Raspunde

oLiKvQxwF

Acum 10 ani

Eu sunt din Chișinău. Și la general vonibrd, dacă tot vine vorba de ipocrizie. Cei mai ipocriți oameni pe care i-am văzut sunt la Iași, București, Constanța. De exemplu. La Iași iau un taxi. Văze2nd că nu sunt de pe loc, și nu cunosc tarifele, m-a taxat cam de patru ori mai scump.cen Constanța, un taximetrist, văze2nd pe soția mea cu copil mic, și cu bagaje, a spus o taxă, eensă la jumate de drum s-a oprit și a spus că o lasă pe loc dacă nu plătește cu totul altă taxă. La București nici nu mai pomenesc. Am făcut acolo prima facultate, și am trăit acolo patru ani. Ipocriți ca la București nu vei găsi een spațiul cuprins eentre re2ul Prut și pe2nă la orașul Tokio.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus