Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

CJ Sibiu: Investitorii americani sunt interesati de constructia unui spital privat la Sibiu

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, reprezentată de preşedintele CJS, Ioan Cindrea şi vicepreşedintele CJS, Nicolae Neagu au discutat marţi, cu preşedintele şi vicepreşedintele Commercial Real Estate Financing Inc - fond de investiţii privat american, despre posibilitatea dezvoltării unui spital privat în judeţul Sibiu.

”Am avut o primă întâlnire cu reprezentanţii unui fond de investiţii american, specializat în finanţarea unor spitale, care intenţionează să deruleze un proiect major de dezvoltare a unui spital, destinat printre altele, pacienţilor care au nevoie de recuperare. Acum suntem în faza de analiză şi studiu, pentru această investiţie care, dacă se va concretiza, va fi făcută din banii fondului american, iar beneficiarii vor fi pacienţi sibieni, cu anumite probleme de sănătate. Eu încurajez orice investiţie care este utilă în judeţul Sibiu”, a declarat marţi, Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean.

Acesta a mai precizat că una din priorităţile sale, pentru următorii patru ani este este atragerea de investitori din toate domeniile în judeţul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

bn

Acum 11 ani

Cine sunt concret \"americanii\"? Cum se numesc? Au vreo legatura cu tara asta?
Raspunde

J.Hoffa

Acum 11 ani

Buna intrebarea. Pe de alta parte cum se imparte tara? Nastase intra, America su Rusia? Dupa care ce face Europa? Tovarasi americani. Va anuntam ca nu mai avem nimic. Ajutoare nu mai putem primi. Sau sa vedem de batrani? haha
Raspunde

Hooker nu Hacker

Acum 11 ani

Ma intrebam, cand o sa ne oprim? Niciodata, ptr ca nu e opreala noastra. Suntem doar rascruce de interese. De ce oare romanii saraci se nasc si mor asa? De ce handicapatii, dezabilitatii nu au nicio sansa? Ptr ca avem interese. Apropo de HIV din a nii 90. Apropo de Rama si alte cancerigene din magazinele EuroGermane. Ce are Sibiul la Metro? Scobitori.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

n-o sa se faca nimic stati linistiti...
Raspunde

unknown

Acum 11 ani

Facem spitale noi private in loc sa aprobam functionarea maternitatii Polisano. Bine ca mergem si cotizam pentru nastere la Brasov sau Tg Mures. Bine ca vrea Cindrea sa faca din nou proiecte in loc sa le termine pe cele BLOCATE!!!!!!!! FELICITARI Cindrea! Se vede ca ai avut ajutor din partea pardului Romilor, sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

frustratilor, asta chiar e o veste buna!!
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

Cati sibieni o sa-si permita sa se trateze la un spital privat? Ia ghiciti de unde vor proveni medicii care vor lucra in acel spital. :)
Raspunde

sica

Acum 11 ani

este o veste minunata, vin jidanii sa ne ia banii si din spital ca din banci au luat destul in 4 ani de criza
Raspunde

Cetateanul turmentat

Acum 11 ani

...vin si ei sa scoata profit de pe urma programului de reducere al populatiei. hic!
Raspunde

klar

Acum 11 ani

orice investitie deja demarata va fi stopata. Acest cancer local doreste doar negocierea si implicit stabilirea comisionului personal din alte afaceri. Americanii astia sunt de fapt o multinationala trimisa la sigur in tari ca a noastra, unde cu o spaga grasa se obtin infinite avantaje. Bine ai revenit, jegule!!!
Raspunde

poienar

Acum 11 ani

Stati linistiti !! pana exista polisano nu se face nici o alta investitie in sanatatea din sibiu!!!! pariu!
Raspunde

callas

Acum 11 ani

in loc sa se zbata putin sa atraga bani europeni nerambursabili pentru spitale unde tot omul se poate trata, fac curte si dau facilitati ( bine inteles terenul va fi pus gratis la dispozitie) unor societati nebuloase care nu au in gand decat profitul si punga celor ce-si pot permite. Lasa ca \"recuperarea\" : masaje, gimnastica, fizio, nu costa decat personal ( ieftin in RO) si se poate face si la Govora, nu e nevoie de spital. Iar dupa ce vor face vreo 2-3 clinici de astea vor forta domnii americani casa de sanatate sa plateasca toate masajele, etc. utile sau nu. Polisano e si el privat, nu va faceti iluzii, chiar daca a fost sustinut de primarie si trateaza cu predilectie \"boli\" de bunastare cum e fertilizarea in vitro, cezariana la cerere, operatii estetice de supt grasimea, etc. Cazurile de maladii grave cu cerinte ridicate de competenta si aparatura costisitoare raman in poala statului, sau, pentru cine isi poate permite , plateste casa de sanatate tratamentul la AKH Viena.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus