Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Liberalii au impartit insigne tricolore de Ziua Drapelului National

Ziua Drapelului Național a fost celebrată într-un stil aparte: 16 tineri liberali au înmânat sibienilor, insigne personalizate cu Drapelul Naţional. Liberalii au făcut acest gest pe bulevardul Mihai Viteazu şi bulevardul Victoriei, până la Cercul Militar din Sibiu. Pe tot parcursul acţiunii, tinerii liberali accesorizaţi cu insigne cu drapelul ţării, au fluturat steagul României, au înmânat sibienilor insigne  cu drapelul şi au discutat cu aceştia despre semnificaţia şi importanţa  acestei zile. „Noi, tinerii liberali sibieni, ne exprimăm o reală recunoştinţă şi stimă pentru toţi cei care nu uită istoria românească şi reuşesc de fiecare dată să ridice la nivel de performanţă aşteptările naţionale. Dacă la Revoluţia din 1989, a fost fluturat steagul României în semn de eliberare, noi trebuie să acţionăm sub semnul libertăţii în orice acţiune pe care o facem, pentru că libertatea este valoarea cea mai de preț a oricărui individ”, a declarat preşedintele TNL Sibiu, Octavian Firi.

Ziua Drapelului Naţional a fost proclamată Prin Legea nr. 96/1998 şi sărbătorită anual la data de 26 iunie. Începând cu revoluţia paşoptistă, traversând Războiul de independenţă, Marea Unire din 1918, războaiele mondiale şi până în prezent, cele trei culori ale drapelului naţional, roşu - galben - albastru, au semnificat şi semnifică în continuare unitatea naţională. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus