Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Iulian Popa s-a transferat la FC Brasov. Ioan Hambasan: "I-am dat acordul sa se antreneze cu ei"

Site-ul oficial al grupării FC Brașov a anunțat, astăzi, transferul mijlocașului Iulian Popa, „șeptarul” Voinței Sibiu.

Potrivit fcbrasov.ro, „Iulică” a semnat cu pe o perioadă de două sezoane cu „stegarii”. Pe lângă Iulian Popa, brașovenii i-au mai achiziționat pe mijlocașul Iulian Tameș și portarul portughez Pedro Taborda. Cei trei trebuie să ajungă în această seară, în cantonamentul din Slovenia al formației. „Taborda și Tames au ajuns la un acord pentru contracte pe un sezon,cu opțiune de prelungire pentru încă un an, iar Iulian Popa va evolua timp de doua sezoane la FC Brașov”, se arată într-un comunicat pe site-ul echipei FC Brașov.

Iulian Popa a început fotbalul la Viromet Victoria, iar în cariera sa a mai evoluat la Romradiatoare Brașov, Forex, FC Brașov, CSM Râmnicu Vâlcea. În ultinele trei sezoane a jucat la Vointa Sibiu și a fost golgeterul echipei alb-verde în Liga I, cu șase reușite.

Ioan Hămbășan confirmă acordul pentru Iulian Popa

Numărul 1 al clubului de fotbal din Sibiu, Ioan Hămbășan, a confirmat, pentru Turnul Sfatului, mutarea. Însă, potrivit președintelui Voinței, transferul nu se va face în schimbul unei sume de bani, ci între FC Brașov și Voința Sibiu va exista un protocol prin care cinci jucători de la brașoveni vor evolua pe o perioadă de un an de zile în tricoul alb-verde. „I-am dat acordul să se antreneze cu FC Brașov. Nu se transferă pe bani, se va face un alt protocol, care implică împrumutarea de la brașoveni a cinci jucători către Voința și a două cantonamente acolo”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Ioan Hămbășan.

Cât despre șansele reale pe care echipa sibiană le are pentru a mai continua să existe și, deci, să evolueze în Liga secundă, Hămbășan a spus că „astăzi, dacă mă întrebați, sunt șanse să rămânem în Liga a II-a. Am discutat cu domnul primar Klaus Johannis, care a promis că ne va ajuta cum poate, dar nu depinde doar de dânsul. Nu ne putem permite să ținem echipa doar cu sumele de la bugetul local, care acoperă doar 15, maxim 20 la sută din necesarul nostru. Trebuie să mai vină și alți oameni lângă echipă. De asemenea, ar trebui ca anumiți oameni sau anumite cercuri să ne lase în pace și să nu mai existe acele șicane”, a conchis Ioan Hămbășan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

cip

Acum 10 ani

stiti cum osa va ajute johannis? o sa va puna la dispozitie centrul de inchiriat biciclete pt deplasari........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus