Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O veioza defecta a pornit un incendiu intr-o casa de pe strada Stefan cel Mare

Astăzi, în jurul orei 08:28, a izbucnit un incendiu într-o casă de pe strada Rampa Ștefan cel Mare. După primele analize, cauza probabilă a incendiului este un echipament electric de iluminat defect, mai exact o veioză.

Echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă SMURD. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar în urma incendiului, flăcările au afectat camera de zi, pe o suprafaţă de aproximativ 16 metri pătrați, fiind distruse diverse obiecte de mobilier, aproximativ 50 de kg materiale textile şi bunuri electronice. De asemenea, din cauza fumului şi a temperaturii ridicate s-au degradat şi pereţii interiori din celelalte încăperi ale locuinţei.

Potrivit ISU Sibiu, incendiul a fost stins în jurul orei 09:53.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 236

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus