Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Turcan, din nou vicepresedinte al PDL

 

Deputatul PDL Raluca Turcan este din nou vicepreședinte al PDL, în urma alegerilor interne, desfășurate sâmbătă la București. Noul președinte al partidului este Vasile Blaga.
Emil Boc, fostul preşedinte al PDL, a declarat sâmbătă, la plecarea de la lucrările Consiliului Naţional de Coordonare, desfăşurate în partea a doua a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului, că are încredere în noua echipă de conducere şi a apreciat, în legătură cu perdanţii zilei, că toţi trebuie să rămână alături de partid.
Vasile Blaga a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PDL, delegaţii la Convenţia Naţională extraordinară a partidului exprimând 1.197 voturi "pentru" şi 28 "împotrivă". Noul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, le-a spus, sâmbătă, democrat-liberalilor, după ce a fost anunţată alegerea sa, că le mulţumeşte pentru încredere, adăugând că "nu este timp pentru prea multe vorbe". "Vă mulţumesc pentru încredere. Vă spun drept: nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota intrăm într-o etapă nouă. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012. Un PDL lider al dreptei româneşti, un PDL catalizator. Un partid care este capabil să anime şi să inspire forţele politice ale dreptei şi energia societăţii civile", le-a spus Blaga democrat-liberalilor reuniţi la Palatul Parlamentului, conform agenției Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

mosu

Acum 11 ani

cu spioana lui basescu partidul deligventilor liberi [ pdl ] se va alege cu 2-3% la noile alegeri
Raspunde

Melee

Acum 11 ani

Ai fost un mic \"deligvent\" la limba romana?
Raspunde

Si?

Acum 11 ani

Cu ce ne incalzeste pe noi?La alegeri noi,hoti vechi.Pe sibieni nu i-a reprezentat si nici nu-i va reprezenta vreodata,pentru noi pdl inseamna hoti,mincinosi,impostori si acum scandalagiii tarii.Duca-se repede,javrele ordinare,ne-am saturat de circ si barfe.S-au adunat la Bucuresti sa voteze o lista si sa se laude.Pentru ce?Pentru ce au furat ,pentru bataia de joc din ultimii ani,pentru asta, romanii ii detesta si-i URASTE.
Raspunde

mosu ptr 2 melee

Acum 11 ani

mai greseste omul domn doamna pofesor [ara] de nu santem toti DR in stiinte !
Raspunde

Sibieni treziti-va

Acum 11 ani

Se poate observa cu usurinta ca Stolojan inca are influenta in cadrul partidului, nu si-a uitat blonda pe care o ducea cu el peste tot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus