Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Corespondentul Agerpres la Sibiu, noul purtator de cuvant al Consiliului Judetean

Jurnalista Isabela Paulescu, corespondent al agenției aflată în subordinea Parlamentului, a fost anunțată azi drept noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu. ”Am rugat-o pe colega dumneavoastră, Iza, să se ocupe de această problemă cel puțin până în toamnă, când vom vedea cum facem”, a anunțat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
În toamna acestui an, pe postul de purtător de cuvânt ar urma să revină Ioana Căpățână, aflată în concediu de creștere a copilului.
Fostul președinte, Martin Bottesch, a preferat să nu caute înlocuitor pe perioada concediului, de eventuala transmitere a unor comunicate de presă sau invitarea jurnaliștilor la conferințe, ocupându-se secretara sa.
Isabela Paulescu se alătură, astfel, unei ”palete mai largi” de jurnaliști sau foști jurnaliști care, după schimbările politice din ultima perioadă, ocupă posturi de purtător de cuvânt ale unor instituții publice: Claudia Stanciu (ex Monitorul de Sibiu) la Instituția Prefectului, Florin Staicu (ex Tribuna) la Transelectrica Sibiu și Radu Scutea (ex Rondul de Sibiu) la Hidroelectrica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Georg

Acum 11 ani

Consiliul Judetean este ALES LOCAL. Prefectul este NUMIT de GUVERN.. Si acest PREFECT al GUVERNULUI IMPUNE O REPREZENTANTA A GUVERNULUI ca PURTATOARE-de-CUVANT a unui CONSILIU JUDETEAN ALES LOCAL, deci isi extinde complet controlul asupra Consiliului Judetean .CALCA TOTAL CONSTITUTIA si SEPARAREA PUTERILOR IN STAT...Este GRAV de tot..
Raspunde

Nick

Acum 11 ani

Dar instituția asta, colorată acum in roșu, datorită voturilor de la ţară, nu ține deloc la imaginea ei? Penibil.
Raspunde

Alin

Acum 11 ani

pai si Alin Bratu a fost purtatorul de cuvant al Ralucai Turcan.......dupa ce aceasta a castigat alegerile.
Raspunde

alesia

Acum 11 ani

intelegem.........!!!!!!!sa ne spuna domnul toate sponsorizarile primite......
Raspunde

deea

Acum 11 ani

dna nu stii ce este cind o vezi prima data barbat sau femeie , dar a stiut sa stea zile bune pe linga dl cindrea cind a fost ales.unde-i bine hop si ea......
Raspunde

cititor ocazional

Acum 11 ani

Succes si sa contribuiti cu ce puteti ptr. un pas inainte in \"tranparentizarea\" institutiilor! Sa vezi si cealalta parte a baricadei este ptr. oricine o experienta care te schimba. Sa vezi cine iti este prieten si cine isi vede de treaba lui si te lasa in PACE este de asemenea o experienta pe care n-o traiesti decat in momente de schimbare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus