Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Vasile Blaga nu mai este presedintele Senatului

Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost revocat, marţi, din funcţia de preşedinte al Senatului, cu 70 de voturi "pentru" şi o abţinere. Votul a fost, potrivit preşedintelui de şedinţă Ioan Chelaru, secret electronic. Chelaru a anunţat rezultatul votului: 70 de voturi "pentru" revocare şi o abţinere, informează Mediafax. Singurul senator PDL prezent la şedinţa în care se va vota revocarea lui Vasile Blaga, Alexandru Pereş, a vrut să ţină un discurs în plen, însă după 3 minute Ioan Chelaru i-a tăiat microfonul, iar la cererea lui Gyorgy Frunda i-au acordat totuşi cinci minute.

Senatorul PNL Mario Oprea a anunţat că grupurile senatoriale ale USL îl propun pentru şefia Senatului pe Crin Antonescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Foarte bine!

Acum 10 ani

Schimbati-o si pe hoata de Anastase,cea care a taiat banii parintilor si bunicilor nostri,si nu uitati ,sa plateasca pentru tot ce ne-au facut.
Raspunde

cititor

Acum 10 ani

daca taia pensiile nesimtite, trebuia taiate toate fara discriminare si dupa aceia la pensiile dovedite mici se adauga o marire normala NU MAI PLATEAM 20 MILIONE deromani TVA MARIT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus