Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
0°C

Patrik Flodin si Goran Bergsten vin la Raliul Sibiului

10 Iulie 2012 15:31

Suedezul Patrik Flodin, în vârstă de 28 ani, va lua startul în premieră la Raliul Sibiului Romania cu un Ford Fiesta S2000. Pilotul echipei PS Engineering, echipă care îi aparține lui Petter Solberg, este la primul sezon în IRC și concurează alături de Göran Bergsten, un copilot care a evoluat și în dreapta lui Henning Solberg.

Flodin și-a confirmat participarea la Raliul Sibiului, etapă inclusă în premieră anul acesta în Intercontinental Rally Challenge. Suedezul are în porgram șapte etape din IRC, iar prima la care a luat startul a fost cea din Corsica. Cea mai buna clasare în acest sezon a fost locul șase din GEKO Ypres Rally, în Belgia, iar înaintea etapei de la Sibiu are zece puncte în clasamentul general.

Pentru Patrik Flodin participarea la Raliul Sibiului România înseamna și prima vizită în țara noastră. „Stiu că România este o țară frumoasă cu multe zone care au conservat aerul medieval. Am auzit numai lucruri bune despre acest raliu și abia aștept să iau startul. În egală masură aștept această etapă, dar și să descopăr România, oamenii și specificul local”, a spus Patrik Flodin.

Raliul Sibiului România este programat în perioada 19 – 21 iulie, iar pilotii vor avea de parcurs 200,2 kilometri împarțiți în 12 probe speciale. Raliul va începe joi seara, la ora 20:00, cu o paradă a piloților, urmată de startul festiv de la ora 21:00, în Piața Mică. Apoi, vineri și sâmbătă, sunt programate cele 12 speciale pe macadam și asfalt. „Astept de multă vreme să mă întorc pe macadam și sper să fac o cursă bună, în special după dezamăgirea provocată de abandonul din San Remo Rally”, a mai adaugat Patrik Flodin.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus