Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Noul director al Spitalului Judetean: A fost o propunere neasteptata!

După ce săptămâna trecută managerul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu a demisionat, în locul lui, la conducerea unităţii spitaliceşti, a fost numit ca manager interimar dr. Călin Cipăian. Noul manager spune că deşi a fost surprins de propunerea făcută de preşedintele Coniliului Judeţean, Ioan Cindrea, a acceptat preluarea postului. De asemenea, dr. Cipăian a mai adăugat că încă nu a decis dacă va participa la concursul pentru postul de manager, şi aşteaptă să vadă cum va decurge activitatea în următoarele săptămâni pentru a se decide.

“A fost o propunere neaşteptaă, domnul preşedinte Cindrea şi vicepreşedintele Banciu, m-au chemat la Consiliul Judeţean şi am discutat preluarea sarcinilor cu titlul de interimar. Deocamdată nu m-am decis dacă o să particip la concursul pentru funcţia de manager la Spitalului Judeţean. Vom vedea ce va urma, după ce se va organiza concursul, care vor fi condiţiile şi atunci mă voi decide”, a spus managerul Spitalului Clinic.

Angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu din 1993, de când a devenit şi şef lucrări la Facultatea de Medicină a ULBS, dr. Călin Cipăian este din 2010 director medical în cadrul spitalului, având specializarea medicină internă şi competenţă în ecografie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

me

Acum 10 ani

cipaian este sef lucrari nu profesor
Raspunde

miruna

Acum 10 ani

un om deosebit ,modest si bine pregatit profesional.isi respecta pacientii asa ca lasati-l sa se ocupe de ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus