Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Spectacol de dans cu Teatrul de Balet Sibiu si Trupa de Balet Edi Stancu, in Piata Mare

Casa de Cultură a Municipiului Sibiu organizează duminică, 15 iulie, spectacolul de dans ,,Harap-Alb - de la clasic la modern”.

Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu şi ai Trupei de Balet Edi Stancu vor prezenta călătoria lui Harap Alb şi întâlnirea lui cu prietenii de legendă, printr-o fuziune de dansuri.

De la ritmuri de dans contemporan, până la balet clasic, step şi hip-hop, sibienii se vor putea bucura de cele mai spectaculoase combinaţii de dans, realizate de cei 38 de dansatori.

Preţul unui bilet este de de 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului nr.1, între orele 08:00-16:00.

Spectacolul va avea loc duminică, 15 iulie, de la ora 22:00, în Piaţa Mare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus