Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce mai pun vedetele pe Twitter?

Kim Kardashian a publicat pe contul său de Twitter o poză în care este surprinsă în costum de baie, în timpul unei călătorii cu un iaht.

Kim Kardashian postează astfel o nouă poză provocatoare pe o reţea de socializare, după ce mai demult şi-a răsplătit fanii cu o fotografie sexy pentru că a adunat 2 milioane de persoane care o urmăresc pe Instagram, informează dailymail.co.uk.

Apa limpede i-a servit vedetei drept fundal pentru fotografia sa, în care apare într-un costum de baie negru şi într-o pereche de sandale în două culori, negru şi alb.

Kim Kardashian (31 de ani) are în prezent o relaţie cu rapper-ul Kanye West (34 de ani), cu care a putut fi văzută ţinându-se de mână în public.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 209

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus