Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

French babe și Fritz. Ce frizuri se poartă în 2019

French babe și Fritz. Ce frizuri se poartă în 2019

Tunsoarea ”bob” rebel și bretonul franțuzesc la doamne și ”Fritz” sau „army” pentru domni sunt frizurile care se vor purta în 2019. Specialiștii spun că în acest an În anul 2019 pentru păr vor gravita din nou în jurul tonurilor deschise, a nuanţelor vibrante, dar şi a celor pastelate, dar, chiar dacă deja ne sunt cunoscute din anii trecuţi, în 2019 se va pune mai mult accentul pe simplitate, naturaleţe şi feminitate.  Oricare ar fi alegerea, specialiștii de la Royals Hair & Barber Shop Sibiu sunt pregătiți.

156056

Bob din nou la modă

Dacă în 2018 s-au purtat tunsorile pixie, scurte, anul acesta stiliștii spun că se axează pe coafarea parului. Se poartă parul de lungime medie, ușor netezit și tuns în general bob.Dar nu orice fel de bob, ci unul aparent dezordonat. Bobul este o tunsoare medie, cu un farmec francez, a cărui condiție principală este volumul. Așadar, dacă ai în plan să renunți la părul lung, alege o tunsoare bob, care arată elegant și nu necesită foarte multă atenție și timp de aranjare.

156058

Lung și neted

În contrast cu coafurile bob dezordonate, în 2019 se poartă și coafurile netede, în genul Kim Kardashian. O condiție importantă pentru ca părul să arate bine cu acest timp de coafură este ca lungimea lui să fie până la umeri și să fie drept.

156062

Breton tineresc

Totuși, în 2019, stiliștii tind spre lungimea minimă. Prin urmare, bretonul ajunge doar la mijlocul frunții și nu are un contur clar. Un astfel de breton ne aduce înapoi în copilărie, oferindu-i chipului un aspect infantil.

buzz

Bărbatul – războinic

Una dintre cele mai îngrijite tunsori pentru bărbați, cu părul foarte scurt, pune în evidență atât structura feței cât și stilul vestimentar. Folosind doar mașina de tuns, hairstylist-ul tunde părul din creștetul capului cu numărul 2 sau 3, iar zona de la ceafă și din lateralele capului cu numărul 1, creând un efect gradual. Cei mai îndrăzneți pot opta și pentru o culoare asortată la acest tip de tunsoare. De la blond la albastru tare sau portocaliu neon, tendințele pentru 2019 ne forțează creativitatea și îndrăzneala. Este tipul de frizură militărească, denumită Fritz, după soldatul german din Al Doilea Război Mondial care se va purta în 2019.

bob

Bob masculin pentru nonconformiști

În ultimii ani, bărbații au purtat din ce în ce mai mult părul de lungime medie, fiind unul dintre cele mai apreciate stiluri, mai ales în rândul spiritelor rebele. Bobul anilor ’90 este acum cel mai râvnit stil în rândul bărbaților. Părul își păstrează lungimea până la baza maxilarului, în partea din față, pentru a putea fi purtat și după urechi, și este tuns în scări, din ce în ce mai scurt, în partea din spate, lăsând ceafa liberă. În funcție de textura părului și preferințe, poți lăsa părul mai lung și în spate, păstrând însă linia ascendentă din față către spate. Acest tip de tunsoare se așează cel mai bine pe părul cu fir mai gros, texturat.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus