Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
13°C

Internet Wi-Fi gratuit in Sibiu, de la Vodafone

Vodafone a anunţat că începând de astăzi, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa promoţional, gratuit, internetul şi aplicatiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, printr-o reţea naţională de 80 de zone Wi-Fi, situate în 26 de oraşe, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată.

Printre oraşele menţionate se regăseşte şi Sibiul. Alte oraşe sunt: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanţa, Costineşti, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Iaşi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sighişoara, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Tărgovişte şi Tunari.

„Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis să extindem acoperirea teritorială cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul românesc, până la cele mai frecventate zone din ţară, în perioada vacanţelor de vară. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem să oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Acoperirea cu Wi-Fi face parte din planul Vodafone de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a experimenta serviciile şi conectivitatea online, în cât mai multe dintre destinaţiile atractive ale ţării.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus