Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ACTUALIZARE Cei trei barbati intoxicati in hala telecabinei de la Balea au fost scosi la suprafata

actualizare 20:27: Bărbații de 51 și 63 de ani, găsiți conștienți, au fost preluați de ambulanța SMURD și de cea de la Serviciul de Ambulanță. Tânărul de 20 de ani a necesitat resuscitare, după care el a fost preluat de elicopterul SMURD. 

actualizare 19:49 Cele trei persoane au fost scoase la suprafață, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Două dintre ele, cele de 51 și respectiv 63 de ani sunt conștiente, în timp ce tânărul de 19 ani este într-o stare de inconștiență.

Trei persoane s-au intoxicat cu triclor, în timp ce lucrau în sala contragreutăților telecabinei ce face legătura între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Potrivi ISU Sibiu, bărbații au 19, 51 și respectiv 63 de ani, sunt semiconștienți și lucrau la o adâncime de opt metri sub nivelul solului.

În ajutorul victimelor intervin o ambulanță a SMURD și un echipaj al pompierilor. Salvamontiștii sibieni au solicitat un elicopter pentru a ajuta la transportul bărbaților. În plus, cei doi salvamontiști de la Bâlea Lac și șeful Salvamont vor ajuta la scoaterea muncitorilor la suprafață.

Vom reveni cu detalii

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 208

Comentarii

1 comentarii

siby

Acum 11 ani

Nu stiu cum mai obtine vechitura aceea de telecabina autorizatia de functionare. Cred ca trebuia sa fie casata de acu 10-15 ani!!! Tremura in mers si scartaie din toate incheieturile..ce sa mai zici de izolarea fonica si termica care este 0. Pana nu se intampla un accident serios nimeni nu sesizeaza aspectele acestea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus