Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Iosif Moldovan nu mai e administratorul public al judetului

După zece ani petrecuți în Consiliul Județean Sibiu, fie pe funcția de vicepreședinte, fie, ulterior, pe cea de administrator public, Iosif Moldovan a părăsit instituția după alegerea lui Ioan Cindrea în locul lui Martin Bottesch.
Decizia de a renunța la serviciile lui Moldovan îi aparține lui Cindrea. ”De comun acord am decis că voi încerca fără un manager public. El a avut contract cu fostul președinte. Dacă după două luni ajungem la concluzia că e nevoie de ocuparea acestui post, că se justifică, vom reînnoi contractul. Deocamdată nu simt nevoia unui manager public, eu sunt economist, nu profesor”, a declarat Ioan Cindrea pentru Turnul Sfatului.
Iosif Moldovan a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Sibiu în două legislaturi, fiind ales pe listele PC. După alegerile din 2008, când PC nu a mai obținut niciun fotoliu în CJ, Iosif Moldovan a fost angajat de Bottesch pe nou creata funcție de administrator public. Ca administrator public, Moldovan era direct subordonat lui Bottesch, fiind la același nivel ierarhic cu cei doi vicepreședinți și secretarul județului.
În ultima perioadă, Moldovan a fost văzut drept una dintre principalele persoane care au influențat deciziile luate de Bottesch. Potrivit ultimei declarații de avere depuse, Moldovan avea un venit lunar de 3.000 de lei, în calitate de administrator public, sume la care se adăugau tot lunar alți aproximativ 6.000 de lei, în medie, primiți de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

dnadeserviciu

Acum 9 ani

Sau au cazut la pace sa nu-i scoata mai tarziu nea Nelu contractele care le are prin interpusi cu CJ, sa nu mai zicem de comisioanele de la Aeroport, Centura etc
Raspunde

Gufy

Acum 9 ani

Bravo domnule Cindrea! era cazul sa dispara aceasta ,,eminenta cenusie\'\' numita Moldovan care smecherea banii Judetului! Martin B. era om de paie, el era ...seful!! Ar trebui si o cerecetare a activitatii lui Moldovan! Sunt 100% ca sunt motive de-a devenii coleg de camera cu Nastase!
Raspunde

zexe

Acum 9 ani

Buna initiativa, un escroc mai putin.
Raspunde

radu

Acum 9 ani

un gunoi de om ! moldovan asta
Raspunde

radu

Acum 9 ani

un gunoi de om ! moldovan asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus