Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Intalnirea oamenilor de afaceri pentru Vointa: vom continua sa ne vedem

 

Primarul Klaus Johannis a comentat astăzi prima întâlnire a oamenilor de afaceri locali, întruniți să găsească resurse pentru echipa de fotbal Voința Sibiu. ”A fost o întâlnire în esență bună (...) Au fost în principiu reprezentanții unor firme care și până acum s-au implicat în sprijinirea clubului Voința”, a declarat Johannis.
Președintele Clubului, Ioan Hămbășan a cerut ân mai multe rânduri ajutorul oamenilor de afaceri locali pentru sprijinirea echipei de fotbal. La începutul sezonului trecut, când Voința juca în prima ligă de fotbal, Hămbășan a anunțat că a strâns din sponsorizări 50.000 de euro. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

mda

Acum 11 ani

intre timp toti jucatorii pleaca de la sibiu
Raspunde

limax

Acum 11 ani

fara fotbal . demolati stadionul. faceti sala polivalenta moderna.
Raspunde

cip

Acum 11 ani

dar ce are daca se face un stadion nou,unde sa se tina si concerte....
Raspunde

dudu d

Acum 11 ani

ce spuneti dle primar cu puterea d-voasta ,demolarea si construirea unui stadion nou in subarini ar aduce imagine sibiului si dumneavoastra intrati in istoria urbei //credeti ca sintem mai prejosi decat ploiestiul ori alte orase a tari
Raspunde

primaru

Acum 11 ani

pentru dudu d: spun ca poti sa mio belesti iute de tot.
Raspunde

ptr nr 5 primaru

Acum 11 ani

eu pot sa fac ce zici tu cretinule cu creier de sobolan mostenit din neam prost din care te tragi
Raspunde

primaru

Acum 11 ani

tot penru dudu d: io cu puterea mea tio dau sub limba pe acolo pe unde bei apa.
Raspunde

jan

Acum 11 ani

toată lumea crede că primarul iohanis e cretin că nu dă bani la fotbal,dar se pare că a înţeles şi el că bani primăriei din ani trecuţi au fost evaporaţi de escrocul de hămbăşan şi nu va mai da nici un ban din banii primăriei.În rest vrăjeala că sprijină echipa este pentru public. Singura soluţie pentru fotbalul sibian este ca hămbăşan să prindă viteză şi să dispară din peisaj.Cît nu face asta primăria nu va da bani la fotbal.
Raspunde

fan

Acum 11 ani

johanis da bani doar cand pleaca din fotbal mircea sandu si mitica dragomir, ce rost are sa dai bani si alti ca astia 2 sa isi bata joc de fotbalul sibian,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus