Joi,
26.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Mesaj de la Patriarhie: Rugati-va pentru ploaie!

Patriarhia Română îndeamnă ierarhii, clericii şi credincioşii ortodocşi să se roage pentru ploi liniştite, în această perioadă în care seceta afectează grav culturile agricole.

Reprezentanţii Patriarhiei au precizat, joi, într-un comunicat de presă, că perioada de secetă afectează grav culturile agricole, cu multe consecinţe imediate şi pe termen lung asupra vieţii oamenilor.

Astfel, Patriarhia Română adresează "un îndemn stăruitor" ierarhilor, clericilor şi credincioşilor ortodocşi "să intensifice rugăciunea pentru ploi liniştite, folositoare vieţii oamenilor, vieţuitoarelor şi aducătoare de rod bogat al pământului".

"Încrezători în milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre potrivit cuvântului Mântuitorului Iisus Hristos, «toate câte cereţi, când vă rugaţi să credeţi că le veţi lua şi le veţi avea» (Marcu XI, 24) şi va opri seceta care a cuprins întreaga ţară", se arată în comunicatul de presă al Patriarhiei Române.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

sf. lucifer

Acum 10 ani

daca nu ploua e dovada ca al\' de sus e suparat pe noi ca nu dam bani la bisericaca, daca vor veni furtuni atunci avem dovada ca al\' de sus exista si e suparat e noi ca nu dam bani de o masina noua la popa, daca vor veni ploi linistite avem dovada ca al\' de sus exista si este milostiv si ne-am facut datoria in sensul ca popa are o limuzina noua!
Raspunde

michael - mesaj ptr patriarhie

Acum 10 ani

prea fericitilor !!! din averile voastre , adunate de la prea nefericitii batranei si nu numai subventionati si voi ceva sisteme de irigatie ...ptr a se indura bunul Dumnezeu de prea pacatoasele voastre suflete care se pare ca nu prea respecta cuvantul sfintelor scripturi in ce priveste locul in care sa adunam averi...
Raspunde

copy-paste

Acum 10 ani

Culmea e ca eu nu am primit acest mesaj pe sms,ci altul care era semnat de pictor si zicea sa emigram ca va fi de rau,vin rusii pe noi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus