Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vointa a remizat la zero cu FC Cisnadie

CSU Voinţa Sibiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de verificare susţinut, seara trecută, pe Stadionul „Municipal”, în compania formaţiei FC Cisnădie.

Antrenorul Dorin Zotincă a început partida cu  Zăvoi - M. Burlacu, Mikel, Papa, Ad. Popa, C. Lungu, Mahomed, Grozav, Mărginean, Crăciun, Seydina. În repriza secundă au mai intrat Dani Vlad, N. Oltean, Ţibre, M. Armenean, Medeşan, Petrescu, Rebenciuc, Issa, Gombar, Camara şi R. Neguţ.

„Am venit să construiesc o echipă!”

Antrenorul Voinței continuă să testeze jucători noi, pentru că spune că a venit în Sibiu să construiască o echipă. „Am testat câţiva jucători noi în acest meci. Nu m-a interesat neapărat rezultatul. Sunt preocupat să găsesc soluţii pentru posturile unde suferim. Nu am preluat o echipă la Voinţa, am venit aici să construiesc una. Pentru moment, suntem departe de ceea ce îmi doresc, dar mai e timp să ne punem la punct, astfel ca debutul noului sezon să ne prindă pregătiţi", a declarat antrenorul Dorin Zotincă.

CSU Voinţa joacă, sâmbătă, un nou amical, cu CSM Rm. Vîlcea, în deplasare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Liviu

Acum 11 ani

Chiar nici un jucator din vechea echipa nu a fost bun sa ramana? Sunt curios sa-l vedem pe Zotinca la drum cu o echipa de la zero. Pelici cu una tot de la zero, a reusit sa promoveze in liga1.
Raspunde

me

Acum 11 ani

zavoi, burlacu, tatar, negut, caius lungu jucatori din vechea garda
Raspunde

liviu

Acum 11 ani

ai dreptate dar ]n ultimele 6 luni au luat 1000 lei aşa că joacă şi ei cum sunt plătiţi.
Raspunde

un suporter

Acum 11 ani

Asa nu are rost sa continui. Piticul ala de cacao s-a suparat pe Grigore et comp. si a facut in asa fel sa ii indeparteze de la echipa. Dupa ce k nici nu i-a platit! Aici trebuiau pastrati sibienii. Grigore si Buican ar fi alcatuit un cuplu excelent pt. liga a II-a si te puteai bate la primele 3. Plus Apostol, Bunea( e varza pt. liga 1 dar la a -2-a face fata), Dalbea trebuiau obligatoriu pastrati. Asa scrie ori retrogradare ori desfiintare pe vointa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus