Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Cristi Pustai: Jucatorii intra in careu, la penalty-uri, pentru ca probabil nu stiu regulamentul

Gaz Metan a pierdut, în urmă cu puțin timp, primul meci de pe teren propriu, deși la 1-0 pentru Pandurii Tg. Jiu medieșenii au primit o lovitură de la 11 metri.

Penalty-ul a fost transformat de Cristi Bud, însă arbitrul Istvan Kovacs a dictat reluarea acestuia, după ce mai mulți „gaziști” intraseră în suprafața de pedeapsă înainte ca atacantul împrumutat la Mediaș de la CFR Cluj să atingă balonul. La reluare, Bud a ratat. Antrenorul Cristi Pustai a spus, după meci, la Digi Sport 1, mai în glumă, mai în serios, că jucătorii să nu primesc multe penalty-uri și că, deci, nici nu au de unde să știe regulamentul în astfel de faze. „Eu trebuie să fiu supărat pe jucătorii mei. De când sunt în Liga I, eu nu am mai văzut lovituri de la 11 metri reluate în altă parte decât la Mediaș. Nu primim atât de multe lovituri de la 11 metri și probabil nu știu regulamentul și intră tot timpul în careu. Nu știu, eu cred că la orice corner se poate da 11 metri sau fault în atac, așa cum și la orice lovitură de la 11 metri cel puțin un jucător calcă linia. Sunt niște excese, dar nu vreau să pun înfrângerea pe seama arbitrajului”, a declarat Pustai, imediat după Gaz Metan Mediaș - Pandurii Tg. Jiu 0-2.

Gaz Metan va fi mai puternică!

Tehnicianul Gazului a analizat și partida cu Pandurii lui Grigoraș, însă a lăsat să se înțeleagă că echipa din Mediaș va fi mult mai puternică odată ce vor fi puse la punct ultimele achiziții – Eric de Oliveira și Victoraș Astafei. „Nu am reușit să contracarăm pressing-ul avansat, nu am reușit să blocăm acea posesie. Au fost și câteva momente cheie, aș zice eu - accidentarea de la început a lui Medeiros, iar asta a însemnat să jucăm un 4-1-4-1, deci cu Buș aproape nesusținut de al doilea vârf. Însă, din păcate, chiar dacă am avut un jucător în plus în zona de mijloc, nu am reușit să avem posesie. La pauză am schimbat fundașul lateral, am trecut la două vârfuri, am riscat puțin, pentru că am sesizat și noi că jucătorii adverși sunt mai mulți în zona mediană. Puteam, poate, să reintrăm în joc, dacă acel 11 metri ar fi fost transformat. Poate alta era soarta jocului, dar, acum, la sfârșitul jocului, trăgând linie, felicit echipa adversă. Este echipa învingătoare. Ne-am așteptat ca Pandurii să fie puternici, dar noi speram să fim mai puternici la fazele fixe. Însă, acolo l-am pierdut pe Markovic. Se vede că Akaky este încă la început. La CFR am arătat bine o repriză, apoi am avut o cădere de 30 de minute, apoi iarși am revenit. Asta e, vom merge la Bistrița pentru a reface ce am pierdut acasă. Cred că pentru oricine un punct din șase este puțin, dar este un moment de trezire. Probabil că după un joc bun cu campioana mulți jucători au crezut că va fi un campionat mai ușor. Ne-am completat lotul, însă mai sunt jucători care încă nu au drept de joc. Probabil că atunci când vor veni și acei jucători concurența va fi mai mare. Gaz Metan va fi o forță mai puternică decât ceea ce a arătat astăzi”, a mai spus Cristi Pustai, la Digi Sport 1.

După înfrângerea cu 0-2 de pe teren propriu în fața Pandurilor, Gaz Metan Mediaș rămâne doar cu punctul reușit, în prima etapă, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus