Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
0°C

Dupa doua meciuri, ardelenii si oltenii sunt egali. Vointa - CSM Rm. Vilcea: 1-1

CSU Voinţa Sibiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cel de-al doilea amical din această vară susţinut în compania grupării CSM Rm. Vîlcea.

Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în urmă cu o săptămână, pe Stadionul „Municipal”, confruntarea încheindu-se cu acelaşi rezultat. Sâmbătă, la Rm. Vîlcea, CSM-ul a deschis scorul în minutul 32 și a condus cu 1-0 la pauză. Rezultatul final a fost stabilit de Daniel Tătar, în minutul 63.

Antrenorul principal al Voinţei, Dorin Zotincă, a început meciul cu „unsprezecele" Zăvoi - N. Oltean, B. Panait, D. Muscă, Gombar - Tătar, Beza, Rebenciuc, Cruceru - Dudiţă, Camara. Au mai intrat Dani Vlad, M. Burlacu, Papa, M. Armenean, Medeşan, Ad. Popa, Petrescu, Issa, Mohamed, Seydina, R. Neguţ.

Zotincă ar vrea amânarea campionatului

Amânarea debutului Ligii I, cauzată de numărul mic de echipe înscrise în competiție, este pe placul tehnicianului Voinței, Dorin Zotincă, cel care consideră că astfel va putea să întremeze o echipă competitivă. „În faza în care suntem, e binişor. Suntem încă departe de alcătuirea unei echipe cu care să începem sezonul. Pentru noi, amânarea debutului în noua ediţie de campionat cu două săptămâni ar fi un lucru pozitiv", a declarat tehnicianul Dorin Zotincă, cel care a ales să-i mai păstreze pe Papa, Seydina şi Mohamed, considerând că aceştia „sunt foarte tineri, au calităţi fizice foarte bune şi au o coordonare bună".

CSU Voinţa va susţine un nou meci de verificare vineri, 3 iulie, de la ora 20.00, la Zlatna, cu FC Baia Mare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus