Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Barbat batut cu bestialitate in Cisnadie. Agresorii sunt cercetati pentru tentativa de omor

Un cisnădian a fost snopit în bătaie, în cursul nopții de 30 spre 31 iulie, de cinci tineri, tot din Cisnădie, după ce între victimă și agresori a izbucnit un conflict verbal pe fondul consumului de alcool.

Victima, D Laurențiu, în vârstă de 26 de ani, a fost cel care, în dimineața zilei de 31 iulie, în jurul orei 05.00, a sunat la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, anunțând că a fost bătut crunt de cinci indivizi din Cisnădie.

Cercetați pentru tentativă de omor

În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie a reieșit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între victimă și agresori a avut loc un conflict verbal, care a degenerat în acte de violenţă. Agresorii, M. Mircea (21 de ani), H. Paul (19 ani), H. Răzvan (24 de ani), D. Iulian (18 ani) şi I. Raul (18 ani), toţi domiciliaţi în localitatea Cisnădie, nu s-au oprit la a-l lovi doar cu pumnii, ci au folosit picioarele, bâtele, un cuţit şi chiar un topor.

Ulterior, bătăușii au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Aceștia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept al unor arme albe, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 20 raportat la 174, 174 c.pen., art. 321 c.pen şi art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 republicată.

Astăzi, întâi august, ei urmează să fie prezentati Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Victima, policontuzionată și internată la Spitalul Județean Sibiu

D. Laurenţiu a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde medicii au stabilit faptul că în urma agresiunii viaţa i-a fost pusă în pericol. A sosit la Urgențe în jurul orei 5.45 și a fost internat la ora 8.15 în secția Chirurgie 1. Tânărul agresat are fracturi multiple, după cum informează reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu, printre care fractură costală, o plagă frontală și o contuzie pulmonară dreapta.

Cercetările în acest caz sunt continuate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Ma stii !:))

Acum 11 ani

Dar de ce nu se dau numele inculpatiilor? :-s
Raspunde

tot eu

Acum 11 ani

e vrajala nene nu sau folosit topoare si cutite exagerare totala
Raspunde

:P

Acum 11 ani

cum nu se dau ma numele nu vezi in articol mai sus ? :D
Raspunde

Ma stii! :))

Acum 11 ani

meseriasule...vreau numele .. ca de ex. Basescu Traian . nu initialele :)
Raspunde

Ma stii! :))

Acum 11 ani

Rectific..nu cu initiale!
Raspunde

:P

Acum 11 ani

Pai esti din cisadie ? ca iti zic si numele daca vrei , da dak nu esti din cisnadie degeaba iti spun numele ca oricum nu cunosti :D :P
Raspunde

Ma stii! :))

Acum 11 ani

Aaa, pai nu .. nu sunt din Cisnadie...dar cunosc multi de acolo...si ma gandeam ca sunt baieti cunoscuti ... :D ms oricum :* daca nu sunt cunoscuti nu ma intereseaza...
Raspunde

al

Acum 11 ani

ce lasi 5 contro 1 lasi de *** aia nu-s barbati dar is tufe alcolistii naibii
Raspunde

Ma stii! :))

Acum 11 ani

Na bn...daca erai pe **** lor faceau parte\'n parte :)
Raspunde

Ma stii! :))

Acum 11 ani

Si tu daca erai pe **** ta lasai comm cu numele tau ...sau cel putin nu cu al meu :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus