Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Johannis: ”cine se ocupa de statie? Pentru ca e execrabil!”

Moment de liniște totală în Sala Teatrului Gong – la împărțirea celor 125 de loturi de teren în Cartierul Tineretului, sistemul de sonorizare a avut câteva mici sincope. Primarul Klaus Johannis, cel care a avut primul discurs, a renunțat la microfonul care a avut câteva întreruperi, adresându-se direct sălii. După ce procedura de extragere a început, Klaus Johannis a putut fi auzit adresându-se celor din preajma sa: ”Cine se ocupă de stația de sonorizare? Pentru că e execrabil sunetul. Se tot întrerupe”, a spus Johannis. Unul din microfoanele aflate la prezidiu era pornit, așa că discuția a putut fi auzită de întreaga sală. În liniștea creată pentru câteva momente, primarul Sibiului a luat din nou microfonul, adresându-se celor de la departamentul tehnic: ”Ați putea să vă ocupați de sonorizare? De exemplu, să dați mai încet boxele”, a cerut, rar, Johannis.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 9 ani

Articol penibil. Mai degraba ati fi scris despre faptul ca echipa de filmare de la TV Sibiu se temea sa ia interviuri participantilor la tragerea la sorti fara aprobarea domnului primar.. Ar fi fost mai interesant..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus