Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Penelope Cruz in rosu, noua imagine Campari 2013

Actriţa Penelope Cruz este imaginea Calendarului Campari 2013, ale cărui protagoniste au fost, anterior, nume celebre ca Milla Jovovich şi Olga Kurylenko.

Ediţia din 2013 a calendarului Campari va fi în mod clar sexy şi sofisticată, atribute care o definesc pe actriţa Penelope Cruz, scrie dailymail.co.uk.

Penelope Cruz a radiat în rochia sa roşie, atunci când a fost anunţată că va fi imaginea calendarului Campari 2013, mai scrie sursa citată.

Actriţa în vârstă de 38 de ani a luat parte la o strălucitoare sesiune foto, realizată de fotograful Kristian Schuller, în care a purtat numai ţinute de culoare roşie.

Penelope Cruz este cel de-al 14-lea star care este asociat cu renumitul calendar. Înainte de actriţa spaniolă, printre celebrităţile care şi-au asociat imaginea cu acest calendar s-au numărat Jessica Alba, Eva Mendes, Salma Hayek şi Olga Kurylenko.

Pe de altă parte, actorul Benicio Del Toro a fost primul bărbat din istoria de 150 de ani a brandului Campari care a fost angajat să reprezinte imaginea companiei pe plan internaţional. El a apărut în 2011 pe coperta calendarului Campari.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Penelope Cruz a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona". A fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine". Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

callas

Acum 10 ani

poate ar merita sa mentionati ca fotograful Schuller e nascut in Romania...
Raspunde

pZlYwYKzEvCrql

Acum 10 ani

Yeah, Shayla hit the nail on the head. And with people, swag and coincdefne and personality comes into it. It's just one big mix-up. Now if they were all different but still looked the same, as in different types of girls but all one race, that's a different story.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus