Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

O femeie din Bradeni a nascut gemeni, in spitale diferite:unul la Agnita si altul la Sibiu

O femeie de 36 de ani, din localitatea Brădeni, a născut gemeni, dar copiii au veni pe lume în spitale diferite, fetiţa s-a născut în Agnita şi băiatul în Sibiu.

Potrivit femeii, la controalele din timpul sarcinii nu i s-a spus că are gemeni, aşa că nu se aştepta la un al doilea copil, după ce a născut o fetiţă de 1,5 kg.

„Naşterea fetiţei a fost urmată de complicaţii, aşa că medicii agniţeni au solicitat transferul ei la spitalul din Sibiu. Sosită aici după câteva ore, femeia a fost dusă de urgenţă în sala de naşteri, unde a mai dat naştere unui băieţel de 2,5 kg, de data aceasta prin cezariană”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Deşi după naştere copiii au avut nevoie de oxigen, ulterior au fost stabilizaţi şi se află internaţi la Terapie Intensivă Neonatologie.

„Acum copiii se simt bine, sunt stabili şi sănătoşi, dar mai rămân o perioadă în spital, alături de mamă, care se recuperează şi este în afara oricărui pericol”, a mai spus Decebal Todăriţă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus