Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Scolile din Medias sunt pregatite de noul an scolar

Unităţile de învăţământ din Mediaş sunt pregătite pentru începerea anului şcolar. În vara acesta au avut loc o serie de lucrări de reparaţii şi întreţinere pentru ca activitatea şcolară să se desfăşoare în parametrii normali. Pregătiri suplimentare au avut loc în fiecare şcoală pentru organizarea înfiinţării claselor „zero”.

În Mediaş, în anul şcolar 2012-2013, vor funcţiona 14 clase „zero”. Şcoala cu Clasele I-VIII „Mihai Eminescu”, Şcoala cu Clasele I-VIII „Cireşarii”, Şcoala cu Clasele I-VIII nr. 8 şi Şcoala cu Clasele I-VIII „Hermann Oberth” au câte două clase „zero”, restul şcolilor medieşene având câte o clasă „zero” fiecare.

Primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu, a declarat astăzi, 22.08.2012, că au avut loc pregătiri pentru începerea anului şcolar „S-au realizat reparaţii, zugrăveli şi amenajări a sălilor de clasă, toate unităţile şcolare fiind pregătite din punct de vedere administrativ să-şi primească elevii”.

Domnul primar Teodor Neamţu a mai declarat că nu susţine posibilitatea vehiculată şi nu este de acord cu schimbarea din funcţii a directorilor de unităţi şcolare, „Cunosc aspectele administrative ale situaţiilor şcolilor din municipiul Mediaş şi a competenţelor pe care directorii le au şi nu consider că este benefică şi necesară înlocuirea managementului. Personal nu am fost anunţat sau întrebat de aceste schimbări” , a declarat primarul Teodor Neamţu.

Foto: mirceahodarnau.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 10 ani

Aceasta scoala(scoala ungurilor) v-ati gasit sa o postati pe internet??? Da-o in colo de treaba ca suntem in Romania!!!
Raspunde

Pt. 1

Acum 10 ani

Si ungurii acestia, acum tot in Romania sunt, din pacate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus