Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

CSU Vointa a pierdut cu 2-0 amicalul cu Unirea Alba Iulia. Marti joaca, in Alba, in Cupa Romaniei

După ce au remizat miercurea trecută, pe „Municipal”, CSUVoinţa şi Unirea Alba Iulia s-au întâlnit din nou, sâmbătă, într-un alt meci de verificare.

La Alba Iulia, Unirea s-a impus cu 2-0 (1-0), prin golurile reuşite de S. Mureşan '34 şi I. Barna '67.

Antrenorul sibienilor, Neluţu Luca, a trimis în teren următorul "unsprezece": I. Popescu (19 ani, Pandurii Tg. Jiu, în probe) - M. Burlacu, Heil, Şeran, C. Lungu - Popovici, Beza, D. Tătar, Cruceru - Dudiţă, R. Neguţ. Au mai intrat M. Armenean, Medeşan, Ojiga, Zereş (ambii de la Jiul Petroşani, transferaţi în Valea Jiului în această vară, de la Sevişul Şelimbăr), A. Petrescu, Mărginean, Cârstean.

„Am dominat meciul”

Instalat recent în funcția de președinte al Consiliului Director al clubului sibian, Cornel Stănilă spune că Voința a dominat jocul de la Alba Iulia, dar că jocul s-a decis în urma a două greșeli individuale. „Am dominat meciul, ne-am creat multe ocazii de a înscrie, dar în urma a două greşeli individuale am fost taxaţi. În prima repriză, Popovici, Neguţ, Tătar şi Dudiţă au trecut pe lângă gol, dar cei care au înscris au fost cei din Alba Iulia, pe o greşeală individuală a fundaşilor centrali. În a doua repriză s-a jucat mai mult în jumătatea de teren a Unirii. Am ratat şi de data aceasta câteva situaţii clare şi am fost taxaţi în urma unei nesincronizări. Zereş a avut două ocazii monumentale, dar le-a ratat, la fel ca şi Tătar", a declarat Cornel Stănilă, preşedintele Consiliului Director al clubului de pe „Municipal”.

La rândul său, antrenorul interimar Neluţu Luca a afirmat că echipa a făcut un joc relativ bun la Alba Iulia: „Am avut ocazii bune de a înscrie, atât în prima repriză, cât şi după pauză. Am primit două goluri, în urma unor nesincronizări în defensivă. Să nu se uite că noi avem o cu totul altă linie de fundaşi faţă de cea folosită de Dorin (n.a. Zotincă). Suferim şi în ofensivă, dar sperăm ca, până la ora primului meci de campionat, cel de la Braşov, cu Corona, să remediem aceste greşeli. Pentru moment, eu asigur interimatul, la conducerea tehnică a acestei echipe, până în momentul în care va fi găsit un antrenor care să se plieze pe proiectul celor din conducerea clubului”, a spus acesta.

A plecat o echipă întreagă

După ce s-a renunţat la serviciile lui Panait, Oltean, Ţibre şi Gombar, iar Muscă, Rebenciuc şi Ad. Popa au părăsit Sibiul, CSUVoinţa s-a despărţit de alţi câţiva jucători, zilele trecute. Răzvan Neagu a plecat, la fel ca şi Issa, Camara şi Papa.

Marţi, meci în Cupa României

CSUVoinţa va juca, marţi, 28 august, la Mihalţ (jud. Alba), primul meci oficial din noul sezon, în Cupa României „Timişoreana”, cu o echipă din Liga a IV-a din judeţul vecin, Arena Alba Iulia. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

sib

Acum 11 ani

Penibili. In frunte cu hambasan care acum trage de jucatori sibieni sa vina la echipa. Cand au fost a spus ca sunt gunoie si el vrea performanta acum gunoile sunt diamante.
Raspunde

un suporter

Acum 11 ani

Lanimeni nu va mai place FOTBALU inainte de revolutie la toti le placea toti erati in juru lui GALDEAN singuru om care a iubit cu adevarat fotbalu eu propun sai faceti o statuie in fata stadionului o merita din plin consiliu judetean ce faceti un oras european se traduce si prin sport s-au asta se intimpla numai cind va trebuie voturi dupa acea gargara multa ca tine la fraieri
Raspunde

coco

Acum 11 ani

stanila in liga a 2 a nu merge ca la judet cu arbitrii, o sa vezi :)
Raspunde

old fan

Acum 11 ani

pentru ,,2 un suporter\'\'......Adevarat ,galdean iubea fotbalul dar adu-ti aminte ca avea una dintre cele mai mari fabrici din Sibiu in spate, INDEPENDENTA......de acolo veneau banii ca doar nu-i scotea el de la chimir:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus