Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Energie Termica SA isi pierde obiectul de activitate: centralele termice trec la Fondul locativ

Preconizata desființare a SC Energie Termică SA va înregistra un nou pas de luna viitoare: Serviciul public pentru administrarea fondului locativ aflat în proprietatea Sibiului este cel care va prelua contractele de furnizare de agent termic pentru locuitorii din cartierul Reșița. Cele trei centrale termice de aici sunt singurele pe care Energie Termică SA le mai are în concesiune.
Această schimbare este trecută într-un proiect propus pentru ordinea de zi a Consiliului local din această săptămână. În planurile de la începutul acestei veri, în vederea desființării SC Energie Termică SA era luat în calcul și transferarea centralelor termice, cu tot cu abonați, la SC Energosib SA (fostul Nuonsib, preluat acum integral de Consiliul local Sibiu).
În primăvara acestui an, Ilie Grădinar (foto), directorul SC Energie Termică SA Sibiu anunța că de la finele lui 2012, SC Energie Termică SA se poate închide. Veniturile societății din producerea și distribuția energiei termice sunt de sub 5% din veniturile totale, generate mai nou de lucrări de construcții montaj în domeniul rețelelor de infrastructură.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 726

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

siby

Acum 10 ani

Pun pariu ca si daca se va externaliza acest serviciu catre o firma privata si se va trece la o contorizare individuala, taxele vor fi cu mult mai mici decat cele percepute de ILIE-Gigacalorie! Intrebarea este de unde mai vin banii de protocol????
Raspunde

ghita

Acum 10 ani

S-a pus lacat pe o gaura la buget. Dar credeti ca Ilie nu poate sa primeasca ceva in compensatie in alta socetate ce apartine de primarie. Totusi sa nu fim creduli.
Raspunde

titi

Acum 10 ani

insul care pliveste buruieni din gradinile primarului este un bandit, care pre limba lui o sa piara intr-o ct...
Raspunde

xxx

Acum 10 ani

Acum a mutat bobul la firma lui pivata cu care a cistigat aintimplator o licitatie la Apa Canal pe bani europeni
Raspunde

adi

Acum 10 ani

omul de afaceri ilie gradinaru mana dreapta a lui klaus impreuna au facut toate magariile privind vanzarea fostelor centrale termice,la ct2 l-au si impropietarit cu ceva pamant pe noul propietar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus