Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Alpha Bank: Conditiile de participare la licitatie sunt publice, la dispozitia tuturor celor interesati

Alpha Bank susține printr-un comunicat transmis redacției Turnul Sfatului că banca respectă toate normele de procedură în ce privește executările silite:

”În edițiile din 27 August și 28 August ale cotidianului Turnul Sfatului în articolele intitulate ”Criza îi scoate pe sibieni din case. La propriu” și ”Poliția confirmă informațiile Turnul Sfatului. Imobile executate silit, rezervate pentru salariații băncilor” se regăsește următoarea afirmație: ”Alpha Bank a scos la licitație o mansardă pe strada Șteflești de 70 mp, pe două nivele și a fost vândută la o cunoștință din interiorul băncii cu 28.000 euro”. 
Refereitor la această afirmație, Alpha Bank România face următoarele precizări:
”Alpha Bank publică pe site-ul propriu, la secțiunea ”Anunțuri vânzări” toate informațiile despre imobilele și spațiile care, conform prevederilor legale, sunt în procedură de executare silită. Informațiile și condițiile de participare la licitație sunt publice, la dispoziția tuturor celor interesați, în concordanță cu politica de transparență pe care o practică și promovează Alpha Bank. 
Alpha Bank nu a deținut sau scos la licitație niciun spațiu de tip mansardă în strada Șteflești, din municipiul Sibiu.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

dac

Acum 11 ani

Bani online, inscriere gratis ***marketglory.com/register/bobiisro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus