Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liderii PDL au participat la inmormantarea sotiei lui Gheorghe Flutur

Elisabeta Flutur, soţia secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, a fost înmormântată, joi, în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane. La ceremonia religioasă au luat parte câteva sute de persoane, fiind prezenţi şi preşedintele Traian Băsescu şi majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu, informează Mediafax. Soţia liderului PDL a fost înmormântată în cavoul familiei, în prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi.

Majoritatea acestora au ajuns la Suceava cu un avion, împreună cu şeful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz. Ei au stat doar la slujba de înmormântare, la final ajutând la împărţirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind şi Traian Băsescu. Preşedintele a plecat imediat după slujbă, cu microbuzul, împreună cu liderii PDL, rămânând doar Theodor Stolojan, care a mers şi la Voroneţ.
Băsescu a ajuns în jurul orei 12.00 la Biserica "Sfinţii Mihail şi Gavril" din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Elisabetei Flutur. Şeful statului a venit împreună cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda. Eliza Flutur, soţia secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, a murit, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, în urma unei boli incurabile. Soţia lui Gheorghe Flutur, în vârstă de 53 de ani, suferea de cancer de mai mulţi ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

In sfarsit s-a facut dreptate, sa moara in cancer toti pdlistii! Jos ciuma portocalie!
Raspunde

Adi

Acum 11 ani

Eu cred ca esti bolna la cap
Raspunde

STEFAN Lucian @ STEFAN Lucian (IP 87.118.101.175)

Acum 11 ani

Este o mizerie sa comentezi un astfel de articol folosind numele altcuiva in speranta de a denigra acea persoana ! Josnicia de care da dovada un astfel de om este incrdibila si da cred ca acest comentariu a venit din randurile postacilor PDL - ocmai pentru a se autovictimiza ! Eu comentez doar de pe doua IP-uri fixe ! Sincere condoleante oricarui om care trece printr-o astfel de pierdere indiferent de culoarea politica sau simpatie ! Trebuie observat caracterul unui om ce ar folosi un astfel de prilej spre a denigra pe altcineva ! Sper ca astfel de comentarii odioase sa nu isi mai gaseasca locul vreodata in public !
Raspunde

M.Ritio

Acum 11 ani

Sincere condoleante familiei Flutur. Regret nespus pierderea suferita de domnul Flutur. Asemenea evenimente triste sunt mai presus de simpatiile noastre politice. Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

sincere condoleante familiei Dumnezeu sa o odihneasca in pace . Politica in asemenea cazuri nu are ce cauta nici cu bune nici cu rele findca suferinta familiei este destul de mare si pe termen lung. Sa fie iertata !
Raspunde

ptr jigodia de stefan lucian

Acum 11 ani

mori bai lepra nu tiar fi rusine . cred ca ejti o scursura in fuame si tiam vazut numele pe lista locuintelor ANL date de iohanis. cred ca ejti un sifilitic nu tiar muri multi inainte. scuze fam. Flutr si condolente.
Raspunde

@ 6 de la STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Foarte tare asta - pai atunci sa ma anunti cand imi iese ca sa nu mai platesc chirie - hahahahahahahahahahahahahaha ! Ce dement !!!!!!! Mi-a placut asta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus