Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

UNPR s-a intors acasa

 

UNPR anunţă că a devenit parte a USL, prin Alianţa de Centru Stânga formată cu PSD, alianţă politică înregistrată, de altfel, de Tribunalul Bucureşti, în 9 august. "Începând cu sesiunea parlamentară de toamnă, Uniunea Naţională pentru Progresul României activează ca parte integrantă a Uniunii Social Liberale, confirmând şi întărind astfel sprijinul politic acordat de UNPR Guvernului condus de Victor Ponta. UNPR şi PSD formează Alianţa de Centru Stânga, alianţa încheiată în conformitate cu voinţa politică a celor două partide şi cu respectarea procedurilor prevăzute de lege. Alianţa de Centru Stânga reprezintă pilonul social al USL, reunind cele mai consistente opţiuni de centru-stânga din spectrul politic românesc", anunţă un comunicat al UNPR, remis Mediafax.
De asemenea, UNPR susţine că "această coagulare a forţelor de stânga va consolida Uniunea Social Liberală, va contribui la o mai bună guvernare, va întări politicile şi măsurile sociale, în special cele luate pentru creşterea nivelului de trai, va favoriza dialogul social şi va asigura stabilitatea României, în acord cu interesul naţional". Tribunalul Bucureşti a acceptat, la 9 august, cererea de înregistrare a alianţei politice dintre UNPR şi PSD, denumită Alianţa de Centru-Stânga (ACS).
Cererea de înregistrare a alianţei a fost depusă în 10 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

un nemultumit

Acum 10 ani

Acum se vede tot mai clar ca sunteti toti o apa si un pamint vati unit cu partidu tradatorilor toata mascarada cu suspendarea a fost de ochi lumi PDL sasi treaca legile ticaloase a pensilor si altele la fel de ticaloase trebuia cvorum cu consimsamintu psd+ pnl leati facut jocurile se vede de la o posta manipularea opiniei publice rusine tradatorilor si perversilor
Raspunde

val-jan

Acum 10 ani

Daca asa simt asa sa fie ,un lucru bun ptr tara se asigura normalitatea si linistea guvernului pina la alegeri si probabil si dupa cu buna intelegere a pnl ....probabil pdl incet incet o sa dispara spre oftica infocatilor basisti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus