Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Johannis despre noua sigla a Aliantei Romania Dreapta: Daca este cazul, vom contesta

Liderii alianţei de centru-dreapta, din care face parte și PDL, au stabilit, miercuri, ca numele platformei politice pentru alegerile parlamentare din toamnă să fie Alianţa România Dreaptă, având ca siglă inima. Același simbol cu al FDGR. ”Aceste simboluri sunt supuse unei analize la o comisie specială și vom cere și noi juriștilor noștri o analiză și dacă este cazul, vom contesta. Sigur, așa pentru tot felul de afișe, dumnealor înțeleg că și-au ales o inimă verde sau albastră, a noastră este roșie, dar pe buletinele de vot deocamdată siglele nu apar în culorici alb negru. Va apărea o inimă și a fost data deja e la Forumul German”, a declarat președintele FDGR, Klaus Johannis, referindu-se la asemănarea simbolurilor.

Alianța România Dreaptă este formată din PDL, PNŢCD, Partidului Noua Republică, Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, Fundaţiei Creştin Democrate (FCD). 
Încă din campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2000, FDGR şi-a ales ca semn electoral o inimă roşie înscrisă într-un pătrat. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Magda

Acum 10 ani

M-as bucura sa apropiati inimile si sa nu le mai despartiti !
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

magda iti sta capul numai la fu...t cap sec cum crezi tu ca FDGR isi uneste inima si va sta unita cum doresti tu cu gunoiul nou infintat ..ard
Raspunde

m

Acum 10 ani

asta arata cat sunt de siguri pe ei: poate obtin cateva voturi de la cei care cred ca pun stampila pentru alta formatiune.
Raspunde

lae

Acum 10 ani

Copy paste din Romania.Copiaza tot ce-i sibian si dupa aia trimbiteaza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus