Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

ACTUALIZARE Patru tineri, suspectati de furt din locuinte, au fost retinuti de politistii sibieni. Toti sunt arestati preventiv pentru 29 de zile

actualizare 12 septembrie 2012, ora 10.30: cel de-al patrulea tânăr din grupul care era specializat pe furturi din locuințe a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar aceasta a dispus arestarea pentru 29 de zile. „Învinuitul a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 

Trei dintre ei au fost arestați preventiv pentru 29 de zile, iar cel de-al patrulea urmează să fie prezentat instanței.

În data de șase septembrie, un grup de patru bărbaţi a fost observat în zona imobilelor situate pe strada Rahova, activitatea acestora fiind considerată suspectă. Polițiștii i-a identificat pe cei patru bărbaţi, toți cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi sunt suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe comise pe raza municipiului Sibiu, în perioada iunie – septembrie 2012.

Trei dintre ei au fost reţinuti în baza mandatului de arestare preventivă pentru 29 de zile, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, iar cercetările în acest caz au fost extinse și în privința celuilalt suspect.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu a fost identificat suspectul A. Adrian, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, tânăr care face parte din acelaşi grup infracţional.

A. Adrian a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 185

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus