Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

NATO amana implementarea sensurilor unice pentru saptamana viitoare. Vezi noua harta

Comisia de circulație a municipiului Sibiu a aprobat noul sistem de trafic pentru zona bulevardul Victoriei - Andrei Șaguna, proiect care este acum supus dezbaterii publice. Câteva din aceste propuneri ale proiectului vor deveni deja funcționale de săptămâna viitoare: este vorba de deja anunțatul ”inel de sensuri unice” A. Șaguna – Dealului – Banatului – Victoriei. Acesta va deveni obligatoriu din prima parte a săptămânii viitoare, după ce la Sibiu se va fi încheiat întrunirea Comitetului militar NATO. ”Săptămâna viitoare vom trece la aceste sensuri unice. Pentru organizarea comitetului NATO există unele trasee pentru coloanele oficiale și nu am vrut să îi punem în dificultate. Implementarea acestor sensuri unice nu este un lucru complicat, punem câteva balize la intersecția cu Dealului și gata”, spune primarul Klaus Johannis.

Schimbări ample

Odată ce amintitul circuit Șaguna – Dealului – Banatului – Victoriei va fi implementat, pe rând vor deveni zone cu sens unic de circulație și alte străzi din zonă. Primele modificări, vor afecta trei străzi: Bastionului, Ioan Lupaș și Mitropoliei. Aici va fi impus sens unic cu intrare dinspre Alba Iulia: cei care vor intra pe Bastionului vor fi obligați să vireze la dreapta, pe Ioan Lupaș, care devine astfel stradă cu sens unic. De pe strada Ioan Lupaș, ieșirea către Andrei Șaguna se va putea face pe strada Mitropoliei, care pe porțiunea dintre parcul Astra și Prefectură va avea sensul de circulație invers celui din prezent.
În această toamnă circulația în sens unic va fi impusă pe porțiuni mult mai largi din zona respectivă. Potrivit proiectului suspus dezbaterii publice, pe bulevardul Victoriei se va circula în sens unic încă de la intersecția cu strada Transilvaniei până la intersecția cu A. Șaguna. Sensul unic ar urma să fie instituit integral și pe strada Dealului. Legătura de aici cu Victoriei prin intermediul străzii Transilvaniei va fi făcută tot pe o porțiune de stradă cu sens unic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

sibian

Acum 11 ani

Cei care venim de la Teatru Radu Stanca in Valea Aurie ocolim pe dealului Transilvaniei ? Odata cu amenajarea celor doua sensuri girtorii din P-ta Unirii si intersectia Alba Iulia , Morilor, Turismului circulatia s-a fluidizat destul de bine, nu mai era nevoie de aceste sensuri unice.
Raspunde

REVOLTAT

Acum 11 ani

CULMEA NESIMTIRII !!!! În conditiile în care toata zona de pe b-dul Victoriei din Sibiu (de la str. Banatului până la intersecția cu str. Transivaniei - inclusiv străzile adiacente) este blocată din cauza lucrărilor, Primăria ridică masinile parcate pe Banatului, pe Dealului etc. SA LE FIE RUSINE !!!!
Raspunde

gicutzu

Acum 11 ani

ar trebui sa se inverseze sensurile si pe rennes si justitiei sa nu trebuiasca sa ocolim cei care venim dinspre milea...
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Of of, daca in orasul Sibiu se pune problema de \"ocolit\".. ce inseamna asta? 1 min in plus? 5 min in plus? Haideti in Bucuresti, nu va mai plangeti pentru o nimica toata, e cea mai buna solutie tehnica. Daca nu va place, mergeti pe jos!
Raspunde

karla

Acum 11 ani

pt buluc. sa stii ca sb ca intindere nu e asa mic. ca suprafata construita e putin mai mare ca centrul bucurestiului(inel interior). cum ti s ar parea daca in buc bdul dacia, coposu, unirii ,bratianu s ar face sens unic? nu chiar comod nu?? plus ca in sb nu stam cu orele in trafic deci nu plecam de acasa dimineata la 6 ca la job sa fim la 8.aici conteaza si 5-10 min.
Raspunde

karla

Acum 11 ani

ma intreb pe unde vor fi rutate autobuzele spre valea aurie. nu ca as circula cu ele dar sunt voluminoase si contribuie la ingreunarea traficului, nu mai zic de zgomot si trepidatii. plus calculat iara orele de sosire in statie si corelarea cu alte linii. multe de luat in calcul....am impresia ca pe cei de la primarie ii depaseste.
Raspunde

@karla

Acum 11 ani

Cred ca si cei de la Tursib sunt depasiti de situatia asta. Cel mai probabil 5-ul o va lua pe Gara- ... - Saguna (statia nou creata)- Dealului- Transilvaniei- Bulvardul Victoriei.
Raspunde

cip

Acum 11 ani

cand incep scolile ,textilul,sanitarul si agricolul ,o sa fie dezastru pe banatului..........
Raspunde

karla

Acum 11 ani

să-mi ștrobeliți*** cu elan patriotic
Raspunde

karla

Acum 11 ani

să-mi ștrobeliți PU LA cu elan patriotic
Raspunde

adi

Acum 11 ani

foarte bine faceti . cat mai repede
Raspunde

Tampenie

Acum 11 ani

Jumatate din Bd-ul Victoriei cu sens unic, si emil cioran cu dublu sens. Ce cretini au facut planul si au transformat o artera de 4 benzi, intr-o strada cu sens unic. TAMPENIE!!
Raspunde

Denisa

Acum 11 ani

Unde putem dezbate, PUBLIC, aceaste schimbari. Daca vin cu masina pe Soseaua Alba Iulia, si vreau sa parchez la Facultatea de Inginerie, in parcarea dinspre Victoriei cum fac? Ocolesc jumatate de Sibiu?
Raspunde

@Denisa manelizda

Acum 11 ani

o pui unde vrea muschiu tau si porma mio parchez si io la tine in fofoloanca.
Raspunde

arabul

Acum 11 ani

في اسم الله عز الله الرحمن الرحيم و، وجميع الذين يوافقون تحت ستار \"حرية التعبير\" ساخرا الإسلام والمسلمين يعانون فقط. سوف يأتي الغضب جميع المسلمين عليهم! ومن ناحية الله طويلة. المتعاطفين مع تنظيم القاعدة في رومانيا
Raspunde

@15

Acum 11 ani

arabule, ce legatura au sensurile unice din Sibiu cu asta: \"În numele lui Dumnezeu zeul milostiv, şi toţi cei care sunt de acord sub masca de \"libertatea de exprimare\" batjocoritor islamului şi musulmani suferă numai. Ei vor yatialghdab toate musulmanii! Mâna lui Dumnezeu. Al-Qaida simpatizanții în România\"? (traducerea cu Gogu Imperialist a textului tau)
Raspunde

pentru arabul

Acum 11 ani

اللعنة عليك في فمك مع تنظيم القاعدة. ضرب لكم ديك الرأس. ترك بلدي الحيوانات.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus