Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

Un barbat recalcitrant din Sorostin s-a ales cu dosar penal, dupa ce asupra sa s-au gasit trei bricege

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 15 septembrie, în jurul orei 22.45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şelimbar şi Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Şelimbar au identificat, în cadrul unei acţiuni organizate pe linia prevenirii şi depistării faptelor antisociale defăşurate pe raza localităţii Veştem, în incinta unui local, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi care, pe un ton ridicat, adresa cuvinte şi expresii jignitoare la adresa personalului societăţii.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea bărbatului – L. Nistor, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în localitatea Şoroştin, iar în urma controlului corporal efectuat, s-au găsit asupra acestuia 3 cuţite tip briceag”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie Şelimbar. Acolo, acestuia i s-a întocmit dosar de cercetate penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.2 alin.1 pct. 1 din Legea 61/1991 republicată, respectiv „portul fără drept, în  locurile şi împrejurarile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului (...)”.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus