Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Suspendarea lui Eric a fost ridicata

Clubul Gaz Metan Mediaș a transmis, astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că suspendarea fotbalistului brazilian Eric de Oliveira a fost ridicată. „Situaţia brazilianul Eric de Oliveira a fost clarificată în cursul zilei de astăzi. Jucătorul va putea evolua în partida de duminică cu Astra Giurgiu, în condiţiile în care i-a fost ridicată suspendarea”, se arată pe site-ul Gazului Metan.

În plus, Eric va fi antrenat în continuare de Cristi Pustai, deoarece, potrivit aceleiași surse, nu s-a pus în nici un moment problema despărțirii de tehnicianul medieșean, chiar dacă acest lucru s-a speculat în urma evoluțiilor slabe ale formației din Mediaș. „Imediat după înfrângerea din partida cu Concordia Chiaja în presa sportivă şi în mediul on-line au apărut o serie întreagă de informaţii false şi ştiri inventate. Faţă de toate acestea, conducerea Clubului Gaz Metan face următoarele precizări. Nu s-a pus problema schimbării tehnicianului Cristian Pustai. De asemenea nu s-a discutat cu niciun alt tehnician din România sau din străinătate. Singurul lucru concret este acela că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al Clubului Gaz Metan în care se vor discuta măsurile necesare pentru schimbarea în bine a situaţiei echipei de fotbal”, au mai anunțat oficialii medieșeni.

Gazul joacă în 23 septembrie, la Ploiești, cu Astra, în etapa a noua a Ligii I.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus