Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Primaria investeste peste 160.000 de lei in iluminatul public din Orasul de Jos

Municipalitatea continuă reconfigurarea Oraşului de Jos. În prezent sunt în lucru străzile Faurului şi Ocnei şi urmează să înceapă lucrările şi pe strada Turnului. Pentru lucrările de pe strada 9 Mai se parcurg în prezent procedurile de achiziţie.

Primăria a inclus pe lista de investiţii modernizarea iluminatului public pe străzile Măsarilor, Târgu Vinului şi Târgu Peştelui pentru a continua modernizarea zonei.

Procedura de achiziţie pentru iluminatul public pe strada Măsarilor a fost câştigată de firma SC Dragomir Electro Del SRL, preţul stabilit prin contract pentru execuţia lucrărilor fiind de 83.027,16 lei, TVA inclus. Contractul pentru modernizarea iluminatului public pe strada Târgu Peştelui a fost semnat cu SC Energo Star SRL, având o valoare de 51.356,19 lei, cu TVA inclus. Pentru modernizarea iluminatului public pe strada Târgu Vinului municipalitatea va plăti suma de 34.739,68 lei (TVA inclus) către firma SC Electro-Con Impex SRL.

Pe străzile Măsarilor şi Târgu Vinului se lucrează săptămâna aceasta la montarea stâlpilor de iluminat public, iar în următoarele zile se vor monta stâlpii pe strada Târgu Peştelui. Stâlpii folosiţi în aceste trei locaţii sunt de acelaşi tip cu cei din centrul istoric, respectând astfel specificul zonei. Lucrările de pe străzile Târgu Vinului şi Târgu Peştelui au termen de execuţie două luni, iar cele de pe strada Măsarilor vor fi încheiate în termen de 1 lună.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

sibian

Acum 11 ani

foarte bine bravo primaria sibiu
Raspunde

siby

Acum 11 ani

Salutam initiativa, insa recomand montarea unor becuri economice cu lumina rece pentru economie si pentru a nu deranja locatarii, datorita luminii puternice a becurilor care sunt montate pe principalele artere din Sibiu. In unele orase din Europa si mai ales Germania, sunt montate pe strazile mai putin circulate corpuri de neon duble 2x36W, la care dupa orele 23.30 functioneaza doar un singur tub!!! Poate are cineva interes ca si factura la curent pentru Sibiu sa fie mai mica!
Raspunde

Costy

Acum 11 ani

As dori sa stiu si eu daca se v-a schimba iluminatul si pe Str. Cojocarilor, de sapat s-a sapat pana la primul stalp si atat deocamdata daca are idee cineva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus