Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Turcan despre inscrierea Gabrielei Firea in PSD: Competitia e bine venita!

 

Competiţia în politică este binevenită, a declarat, duminică, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, despre înscrierea jurnalistei Gabriela Vrânceanu Firea în PSD. "E bine când oamenii se decid să intre în politică şi când doresc să facă lucruri bune în politică. Sper ca şi doamna Firea să demonstreze că vrea să facă lucruri bune în politică. Competiţia în politică este binevenită", a afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres. 
Jurnalista Gabriela Firea a devenit membru al Partidului Social Democrat, a anunţat, duminică, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al PSD. El a precizat că Firea va activa în organizaţia PSD Ilfov. La rândul său, Gabriela Firea a afirmat că a ales PSD pentru că vrea să fie parte a unui partid ''care se gândeşte la securitate alimentară, la protecţie socială". 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus