Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Peste 200 de razboinici din tara si strainatate se lupta in week-end la Marsa

 

Clubul Meerkats Airsoft organizează în acest sfârșit de săptămână una dintre cele mai mari competiții de airsoft găzduite vreodată de județul nostru. Intitulat ”Overload 2 – 2012”, evenmimentul va avea loc în incinta fostei unități militare din localitatea Mârșa, unde sunt așteptați peste 200 jucători din țară și străinatate.

Evenimentul este organizat de către Meerkats Airsoft Club Sibiu în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu din cadrul Agentiei Nationale Antidrog , M.A.I., și va marca debutul proiectului „airsoft. luptă contra drog”.

Subtitlul evenimentului din acest an este „Chosen Path” (Calea aleasă), un slogan cu referire directă la titlul proiectului „airsoft. luptă contra drog.”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus