Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Consiliul National al Elevilor organizeaza alegeri

Consiliul Național al Elevilor organizează alegeri, iar elevii care cred că au calităţi de lideri sunt aşteptaţi să răspundă provocării şi să aplice pentru una dintre funcţiile din CNE.

„Dacă ești unul din elevii care vor o schimbare, sunt mereu agitați, activi și cu multe idei îndrăznețe, nu ezita să aplici, mai întâi, pentru una din funcțiile din Consiliul Școlar al Elevilor, depunându-ți candidatura pe platforma suport a Consiliului Naţional al Elevilor, Wedu.ro, în perioada 25 septembrie – 5 octombrie. Urmează paşii procesului electoral, prezentaţi pe site-ul CNE (www.consiliulelevilor.org) şi obţine votul colegilor tăi! Vei deveni reprezentantul elevilor din şcoala ta, în structurile superioare ale Consiliului Național al Elevilor şi în relaţie cu instituţiile de învăţământ”, spun reprezentanţii CNE.

Candidaţii pot aplica pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar sau pentru director al unuia dintre cele cinci departamente: Avocatul Elevului; Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere; Concursuri, Activităţi Şcolare şi Extraşcolare; Cultură şi Programe Şcolare sau Sport şi Programe de Tineret.

Candidaţii fiecărei unităţi de învăţământ vor fi disponibili pe platforma Wedu (www.wedu.ro).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus