Marţi,
16.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Consiliul Naţional al PNL se va reuni pe 27 mai. Urmează să fie ales noul Birou Executiv

Consiliul Naţional al PNL se va reuni pe 27 mai. Urmează să fie ales noul Birou Executiv

Consiliul Naţional al PNL se va reuni pe 27 mai, a decis, joi, Biroul Executiv (BEx) al liberalilor, scrie Agerpres

Potrivit unui comunicat al Partidului Naţional Liberal, în şedinţa BEx s-a decis şi că Liga Aleşilor Locali PNL va avea loc pe 26 mai.

În şedinţa Consiliului Naţional urmează să fie ales noul Birou Executiv al PNL. După demisia lui Dan Vîlceanu din funcţia de secretar general al PNL, funcţia a fost preluată interimar de prim-vicepreşedintele Lucian Bode. Pe lângă funcţia de prim-vicepreşedinte s-a vacantat şi o funcţie de vicepreşedinte pe domeniul Apărării, prin alegerea lui Nicolae Ciucă în funcţia de preşedinte al PNL.

Membrii Biroului Executiv au fost informaţi şi că PNL va desemna o delegaţie care va participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în perioada 31 mai -1 iunie, la Rotterdam.

De asemenea, BEx al PNL a fost informat asupra organizării a două evenimente majore cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la vila Florica din judeţul Argeş, precum şi la sediul central al PNL din Aleea Modrogan, nr.1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus