Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Consiliu Naţional PNL. Astăzi se aleg celelalte funcţii de conducere - Cîmpean candidează pentru un loc de vicepreședinte

Consiliu Naţional PNL.  Astăzi se aleg celelalte funcţii de conducere - Cîmpean candidează pentru un loc de vicepreședinte

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte duminică, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de conducere din partid, după ce cu o zi în urmă a fost ales noul preşedinte al liberalilor, Florin Cîţu.

La Consiliul Naţional vor participa 2.000 de delegaţi.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, apare pe lista premierului Florin Cîțu, în timp ce fostul contracandidat al Ralucăi Turcan la șefia PNL Sibiu, Constantin Șovăială candidează, susținut de Ludovic Orban

”Am fost invitată de premier să fac parte din echipa pe care o va conduce la nivel național. Pentru PNL Sibiu este un câștig, pentru că ne întărim poziția la nivel național, în condițiile în care doamna Turcan rămâne în conducerea centrală, ca fost președinte al PNL. Sibiul va avea doi reprezentanți în BEx”, a declarat Daniela Cîmpean pentru Turnul Sfatului.

Raluca Turcan, președinta organizației sibiene, este acum prim-vicepreședinte al PNL, și va pierde această poziție în urma alegerilor de mâine, ea nefiind pe lista de candidați. Totuși, Turcan va fi în continuare membru al Biroului Executiv al PNL prin calitatea ei de fost președinte interimar al partidului. 

Citește și Daniela Cîmpean, pe lista premierului Cîțu de a deveni vicepreședinte. ”E un câștig pentru PNL Sibiu”

La începutul lunii septembrie, Statutul PNL a fost modificat, una dintre schimbări vizând creşterea numărului de vicepreşedinţi pe domenii la 17.

Florin Cîţu a câştigat sâmbătă mandatul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban - 1.898 de voturi "pentru".

De asemenea, Daniel Buda a fost ales preşedinte al Curţii de Arbitraj cu 2.381 de voturi, iar Mihai Barbu - preşedinte al Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori cu 3.808 voturi, scrie Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus