Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Doi barbati si o femeie au fost arestati in dosare de furt cu autor necunoscut

Trei persoane au fost reținute, ieri, în Mediaș, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, la finalul acțiunilor polițiștilor din Biroului Investigații Criminale Mediaș și Biroului Ordine Publică Mediaș. Cele trei persoane reținute sunt suspectate de săvârșirea mai multor acțiuni de furt, în dosare cu autor necunoscut.

Polițiștii i-au reținut pe O. Gheorghe, în vârstă de 21 de ani și M. Aurelia, în vârstă de 44 de ani, ambii domiciliați în municipiul Mediaş, dar și pe P. Cosmin, în vârstă 35 de ani. O. Gheorghe este suspectat că, în data de 26 septembrie 2012, a sustras un portofel în care se afla suma de 1.280 lei, M. Aurelia este suspectată că a sustras, în data de 24 septembrie 2012, suma de 4.000 de lei din imobilul unei femei în vârstă, în timp ce suspectul P. Cosmin este cercetat pentru săvârşirea a două furturi din poşete, fapte comise în municipiul Mediaş, în perioada august – septembrie a anului curent.

Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentate, astăzi, Parchetului şi Judecătoriei Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus